Przez wziernik też jest w stanie ocenić co tam się dzieje, jak mojemu 2 tyg temu padło usg to też mnie przebadał przez wziernik ale ja tego nie znoszę, miałam ochotę go kopnąć, tak nieprzyjemnie było.Mnie badał ginekoloicznie na fotelu i wkładał wziernik. Robi tylko usg przez brzuch. Ale już nie wnikam w to bardziej. Trzymam się wersji ze nie jest źle. Niech jeszcze szyjka wytrzyma trochę!
reklama
No tak, mój pęcherz płodowy właził głęboko a teraz minimalnie tam sięga, prawie wcale, pewnie zależy od poszerzenia kanału.Nie koniecznie spadnie. Mój przy braku szyjki i rozwarciu zewnętrznym nadal siedział i to dość mocno.
Ehhh źle zrozumiałam... SorryNo tak, mój pęcherz płodowy właził głęboko a teraz minimalnie tam sięga, prawie wcale, pewnie zależy od poszerzenia kanału.
Magdalenka16
Fanka BB :)
Jak tam Twój bobasek? Śpi i je ? tego życzęNie koniecznie spadnie. Mój przy braku szyjki i rozwarciu zewnętrznym nadal siedział i to dość mocno.
Cookie_
Moderator
Nie licząc czasu na czuwanie kiedy leży i obserwuję lub ćwiczy podnoszenie główki to tak Póki co spokojne dziecko, które daje w nocy się wyspać a w dzień cokolwiek zrobić w domu. W brzuchu bardziej rozbrykana była.Jak tam Twój bobasek? Śpi i je ? tego życzę
Magdalenka16
To super : ) mój synuś do czasu pobytu w szpitalu tez bardo się ruszał i wiercił. Wydawało mi się ze on wogóle nie śpi.ale odkąd dostałam te sterydy to jakby się wyciszyl. .. mniej się rusza.. rusza się ale to 1/2 tego co wcześniej. Na wizycie to zgłosze bo martwię się ze to coś niedobrego się dzieje. Albo może juz ma zwyczajnie mniej miejsca w brzuszku. A jak jest u was?
Spokojnie dzieci później już mniej się ruszają właśnie ze względu na wielkość i mniej miejsca do obrotów.To super : ) mój synuś do czasu pobytu w szpitalu tez bardo się ruszał i wiercił. Wydawało mi się ze on wogóle nie śpi.ale odkąd dostałam te sterydy to jakby się wyciszyl. .. mniej się rusza.. rusza się ale to 1/2 tego co wcześniej. Na wizycie to zgłosze bo martwię się ze to coś niedobrego się dzieje. Albo może juz ma zwyczajnie mniej miejsca w brzuszku. A jak jest u was?
reklama
akacjova89
Moja córka najbardziej aktywna zrobiła się po 30 tygodniu ciążyTo super : ) mój synuś do czasu pobytu w szpitalu tez bardo się ruszał i wiercił. Wydawało mi się ze on wogóle nie śpi.ale odkąd dostałam te sterydy to jakby się wyciszyl. .. mniej się rusza.. rusza się ale to 1/2 tego co wcześniej. Na wizycie to zgłosze bo martwię się ze to coś niedobrego się dzieje. Albo może juz ma zwyczajnie mniej miejsca w brzuszku. A jak jest u was?
Podziel się: