reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mnie badał ginekoloicznie na fotelu i wkładał wziernik. Robi tylko usg przez brzuch. Ale już nie wnikam w to bardziej. Trzymam się wersji ze nie jest źle. Niech jeszcze szyjka wytrzyma trochę!
Przez wziernik też jest w stanie ocenić co tam się dzieje, jak mojemu 2 tyg temu padło usg to też mnie przebadał przez wziernik ale ja tego nie znoszę, miałam ochotę go kopnąć, tak nieprzyjemnie było.

reklama
Hej, zostały mi 2 opakowania Clexane 0.6. Jeśli któraś używa a nie ma refundacji tak jak ja to piszcie na priv

To super : ) mój synuś do czasu pobytu w szpitalu tez bardo się ruszał i wiercił. Wydawało mi się ze on wogóle nie śpi.ale odkąd dostałam te sterydy to jakby się wyciszyl. .. mniej się rusza.. rusza się ale to 1/2 tego co wcześniej. Na wizycie to zgłosze bo martwię się ze to coś niedobrego się dzieje. Albo może juz ma zwyczajnie mniej miejsca w brzuszku. A jak jest u was?

To super : ) mój synuś do czasu pobytu w szpitalu tez bardo się ruszał i wiercił. Wydawało mi się ze on wogóle nie śpi.ale odkąd dostałam te sterydy to jakby się wyciszyl. .. mniej się rusza.. rusza się ale to 1/2 tego co wcześniej. Na wizycie to zgłosze bo martwię się ze to coś niedobrego się dzieje. Albo może juz ma zwyczajnie mniej miejsca w brzuszku. A jak jest u was?
Spokojnie dzieci później już mniej się ruszają właśnie ze względu na wielkość i mniej miejsca do obrotów.

reklama
Moja córka najbardziej aktywna zrobiła się po 30 tygodniu ciąży

Do góry