monitkaz
Fanka BB :)
Dziewczynka :-)Czyli jesteśmy w jednym czasie a powiedz mi chłopiec u Ciebie czy dziewczynka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka :-)Czyli jesteśmy w jednym czasie a powiedz mi chłopiec u Ciebie czy dziewczynka?
Widzę ze jest nas więcej :] tez mam termin na 02.10Oooo to pazdziernikowa mamusia jak ja :-) ja 8.10
Dopóki z szyjka było wszystko ok to chodziłam co 4tyg., pasowało do zwolnienia też. Teraz chodzę co 2 tyg.,a jak skurcze są częściej bądź silniejsze to nawet co tydzień.Co ile chodzicie na wizyte do waszego ginekologa?
U mnie też dziewczynka mi z USG wychodzi też że mała trochę większa i że termin porodu wcześniej ale podobno najbardziej wiarygodne jest z prenatalnych z pierwszego trymestru a wtedy to wychodził termin podobnie do tego z daty miesiączki
Dopóki z szyjka było wszystko ok to chodziłam co 4tyg., pasowało do zwolnienia też. Teraz chodzę co 2 tyg.,a jak skurcze są częściej bądź silniejsze to nawet co tydzień.
To obie mamy najbliższą wizytę 31.07No to ja teraz bede szla 31.07. A pozniej okaze sie, zalezy od badania. Jesli ok to obstawiam, ze moze co 3.
To obie mamy najbliższą wizytę 31.07
Żeby jeszcze ten czas od wizyty do wizyty leciał szybciej ja jestem tak do tyg po wizycie jak wszystko dobrze spokojna a potem znowu trochę nerwy ehJa chodze co 4 tyg. Jak pytalam, kiedy bede chodzic czesciej to powiedziala, ze na razie nie ma potrzeby. To pewnie po 31.07 pojde albo za 3 tyg juz lub ostatni raz co 4......
No tak to jestŻeby jeszcze ten czas od wizyty do wizyty leciał szybciej ja jestem tak do tyg po wizycie jak wszystko dobrze spokojna a potem znowu trochę nerwy eh