3 tygodnie i dawalam mu tylko 5 kropli na lyzeczce i po paru minutach sie uspokajalile Szymuś miał dni jak mu zaczęłaś dawać?
reklama
Naysan
Fanka BB :)
Śmiesznie, że piszecie o spa, bo ja właśnie skończyłam. Manicure, pedicure, pillingi, brwi, maseczka. I czuję się, jakbym cały dzień pracowała w polu. Sama żre espumisan, bo przed cc chyba z nerwów mam jakieś problemy z brzuchem. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu, pierwszy dzień - tylko badania. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocy!
Magdalenams
Trzymam kciuki! Będzie dobrzeŚmiesznie, że piszecie o spa, bo ja właśnie skończyłam. Manicure, pedicure, pillingi, brwi, maseczka. I czuję się, jakbym cały dzień pracowała w polu. Sama żre espumisan, bo przed cc chyba z nerwów mam jakieś problemy z brzuchem. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu, pierwszy dzień - tylko badania. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocy!
Katiuszka81
Haha,głodnemu chleb na myśliJakie spa napisałam no-spa Ale do fryzjera też idę
Katiuszka81
trzymam kciuki kochanaŚmiesznie, że piszecie o spa, bo ja właśnie skończyłam. Manicure, pedicure, pillingi, brwi, maseczka. I czuję się, jakbym cały dzień pracowała w polu. Sama żre espumisan, bo przed cc chyba z nerwów mam jakieś problemy z brzuchem. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu, pierwszy dzień - tylko badania. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocy!
olamakota
To już? Ale ten czas leci. Trzymam kciukiŚmiesznie, że piszecie o spa, bo ja właśnie skończyłam. Manicure, pedicure, pillingi, brwi, maseczka. I czuję się, jakbym cały dzień pracowała w polu. Sama żre espumisan, bo przed cc chyba z nerwów mam jakieś problemy z brzuchem. Jutro o 7:00 stawiam się w szpitalu, pierwszy dzień - tylko badania. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocy!
reklama
olamakota
Dziewczyny czy robiłyście nebulizacje z soli u takich maluchów? U nas w nocy zaczął się katar, furczenie w nosie i odkasływanie
Podziel się: