Zzzzzz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To normalne, ze masz głowę zaprzatnieta ciaza, wszystko sie mocno przezywa, szczegolnie trudnosci. W dzien jakos daje sie rade, czas mija, ale noce czasami sa trudne, nasze glowy wariują i ciezko odciąć się od problemow. Ja nie twierdze, ze jeden lekarz bedzie podwazal zdanie drugiego, ale lekarze maja rozne metody leczenia, nawet czytajac forum o szyjkach jedni kaza lezec, drudzy kaza oszczedzac sie. Ja bedac w szpitalu, podczas jednego pobytu bylam badana przez wielu lekarzy i slyszalam rozne opinie o swojej szyjce, jedni twierdzili, ze jest miekka, drudzy, ze nie, a jeden lekarz, powiedzial, ze jest male rozwarcie, co mnie dobilo, a moj lekarz, na ostatniej wizycie pokazal mi dokladnie na usg, ze zadnego rozwarcia nie ma. Dlatego uwazam, ze lepiej miec kogos komu sie ufa.Ja mam od dawna dwóch a to dlatego ze prowadzący jest blisko ale nie ma nawet usg. Do tego to starszy Pan i sam mnie wysyła na lepsze usg prenatalne gdzieś indziej. Drugi ma dobry sprzęt usg, ma bardzo dobre opinie, taki ideał ale mam do niego ok 70-80 km więc daleko. Nie mam z kim syna zostawiać. Ufam obu i żaden nie podwazyl opinii drugiego a ja zawsze jednemu i drugiemu wszystko opowiadam.
Teraz też radzę się was ponieważ najzwyczajniej w świecie jestem przestraszona. Boję się o syna. Cały czas o tym myślę i nie mogę spać. Długo tak nie pociagne a mam jeszcze starszego syna pod opieką.
Jak znajdziesz, do daj znać, może i ja na tym skorzystam U nas też by nie pasowało, jest minimalistycznie, biel i drewno. W dodatku unikamy tekstyliów, bo osiadają na nich kłaki kota, a mój mąż ma na niego mega uczulenie.@Naysan nosz cholewka za skarby świata nie pasuje do mojego dizajnu. Sypialnie mam w kolorze butelkowej zieleni meble sa biale b dodatki zlote wiec próbowałam sobie to wyobrazić i nie da rady a szkoda bo ma wszystko czego mi trzeba. Szukam więc dalej.
Mój lekarz prowadzący chyba by się z nikim nie dogadał, on się ciągle z kimś procesuje ale na szczęście w obronie pacjentek. Z kolei nowa lekarka była oburzona tym, jak mnie prowadzi i nawet nie chciała wiedzieć, jak się nazywa z obawy, ze mógłby się okazać jakimś jej kolegą. Taka to symbiozaTo normalne, ze masz głowę zaprzatnieta ciaza, wszystko sie mocno przezywa, szczegolnie trudnosci. W dzien jakos daje sie rade, czas mija, ale noce czasami sa trudne, nasze glowy wariują i ciezko odciąć się od problemow. Ja nie twierdze, ze jeden lekarz bedzie podwazal zdanie drugiego, ale lekarze maja rozne metody leczenia, nawet czytajac forum o szyjkach jedni kaza lezec, drudzy kaza oszczedzac sie. Ja bedac w szpitalu, podczas jednego pobytu bylam badana przez wielu lekarzy i slyszalam rozne opinie o swojej szyjce, jedni twierdzili, ze jest miekka, drudzy, ze nie, a jeden lekarz, powiedzial, ze jest male rozwarcie, co mnie dobilo, a moj lekarz, na ostatniej wizycie pokazal mi dokladnie na usg, ze zadnego rozwarcia nie ma. Dlatego uwazam, ze lepiej miec kogos komu sie ufa.
Cześć dziewczyny , są tutaj dziewczyny z szwem okrężnym ?
A co powiecie na to: Link do: CHICCO BABY HUG 4w1 LEŻACZEK/ FOTEL/ KRZESEŁKO DO KARMIENIA@Zzzzzz Kurcze, ale gadżet. Faktycznie estetyka bardzo średnia, ale nawet mój mąż się zaciekawił tymi funkcjami różnymi.