Nospa 3x 1 dziennie plus magnez Magnezin 130mg tez 3x1Kurcze, dziewczyny, widzę, że każda ma nieco inaczej, choć w gruncie rzeczy zalecenia dość podobne - leżeć, odpoczywać. Też się tak stresujecie bardzo tym wszystkim? Moja ciąża jest z invitro, po wielu latach starań, mam 35 lat i poczucie, że to moja ostatnia szansa na dzidziusia, bo nawet przy invitro lekarze dawali nam 2-3% szans na powodzenie. A teraz piąty miesiąc i jeszcze nie miałam nawet jednej chwili, żeby się tym wszystkim cieszyć.
@Wiewióreczka87 @Audia20 ja też jestem raczej z chudych, w dodatku w ciąży na razie jeszcze nic nie przytyłam - jedynie odzyskałam to, co straciłam w pierwszym trymestrze. Pewnie przez nerwy. Ale od początku leżę, o żadnej pracy nie było mowy. Jedynie tyle, co jestem w stanie zrobić na leżąco. Nospa na mnie ostatnim razem nie podziałała w ogóle, ale może powinnam spróbować brać bardziej regularnie. Jakie dawki miałyście zalecone?
@BaskaW jak często chodzisz na kontrolę szyjki? Do swojego lekarza, czy gdzieś indziej? Ja przy tym wszystkim tez muszę sobie w tym wyrobić jakąś rutynę, ale nie wiem, jak często się powinno sprawdzać.
Ja chodze na kontrole co dwa tygodnie ale mam jeszcze pepowine dwunaczyniowa ktora lekarz tez kontroluje i na nerce u mojego synka jest jakis lejek- wiec mamy co sprawdzać