reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Juz mam za soba 2 porody. Wiem jak boli skurcz. Jest jak na miesiaczke. A tutaj byl bardzo podobny. Ja jak wstaje po lezeniu mam od razu brzuch jak kamien. A tutaj mowie o bolu. Do lekarza juz napisałam nie ma go w tym tyg moge isc do jego kolegi. Ale chyba pojde do lekarza tutaj na miejscu tez jest dobry..zobacze. A lekarz wydluzyl wizyty bo wszytsko bylo ok i nic sie nie działo.

Nie bralam nospy. Przestalo jak sie polozylam.

reklama
Dziewczyny leżące, czy dokucza Wam ból kręgosłupa szyjnego i piersiowego? Jak sobie z nim radzicie?
Od kilku dni boli mnie odcinek piersiowy i szyjny tak że nie mogę spać w nocy. Ulge przynosi położenie się na plecach, jednak długo leżeć tak nie mogę, bo zaraz brzuch twardnieje.. Dajcie znać jakie macie sposoby na taki ból :)

To chyba zalezy od pozycji w jakiej lezysz wiekszosc czasu. Musisz chyba lezec bardziej plasko albo poduszka zla. Mnie nie boli w tych miejscach ale za to czasamo boli bardzo w czesci ledzwiowej tam tez mam wade kregoslupa. Nie pomaga zmiana pozycji wtedy wkracza Maz i mi robi mocny masaz w tej czesci. I

reklama
Do góry