Dziewczyny podczytuje Was i proszę o poradę. Kończę 7tc, bole jak na miesiączke miałam praktycznie od początku więc się przyzwyczaiłam. W nocy jednak obudziło mnie okropne kłucie z lewej strony jak chciałam się obrócić, poruszyłam się i znowu to samo. Teraz już popołudnie, a ja przy napięciu brzucha czy gwałtownym ruchu czuje coś tam w środku z lewej strony jak boli ( jajniki?). Kosultowalam się tel z dr i mówiła, że dopóki nie ma plamien to odpoczywać i brać luteine plus mega dawkę magnezu. Czy którąś z Was miewala naprawdę mocne bole na początku ciąży i wszystko się z czasem unormowalo?
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
A ok rozumiem.. przykro mi. Trzymam kciuki i pomodle sie za Ciebie :*W sensie że zdaniem lekarza nie jest wesoło
BaskaW
Kochana trzymaj sie musisz dobrze myslec. Mi pomaga modlitwa do Sw Rity daje mi sile i spokoj. Badali Ci szyjke? Robili USG?W sensie że zdaniem lekarza nie jest wesoło
kasiula8878
A jak szyjka?W sensie że zdaniem lekarza nie jest wesoło
reklama
Zzzzzz
Witaj, myślę ze to więzadła, ale dla pewności kontrola u lelarza nie zaszkodzi, stosuj sie do jego polecen.Dziewczyny podczytuje Was i proszę o poradę. Kończę 7tc, bole jak na miesiączke miałam praktycznie od początku więc się przyzwyczaiłam. W nocy jednak obudziło mnie okropne kłucie z lewej strony jak chciałam się obrócić, poruszyłam się i znowu to samo. Teraz już popołudnie, a ja przy napięciu brzucha czy gwałtownym ruchu czuje coś tam w środku z lewej strony jak boli ( jajniki?). Kosultowalam się tel z dr i mówiła, że dopóki nie ma plamien to odpoczywać i brać luteine plus mega dawkę magnezu. Czy którąś z Was miewala naprawdę mocne bole na początku ciąży i wszystko się z czasem unormowalo?
Podziel się: