reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Dziś po wizycie 33+1- Pessar trzyma ładnie za trzy tygodnie ściągamy go
Dziewczyny.. dzisiaj rano założono mi szew.. [emoji17] słaba sie jeszcze czuje po narkozie No ale pewnie jutro bedzie lepiej.. mam pytanie do was odnośnie krwawienia.. jak duże u was ono było i jak długo trwało ? Wstałam 2 razy do toalety i niestety po wstaniu odczuwam tez bóle podbrzusza..gdy leżę ból nie występuje. Czy tez tak miałyście ? Kiedy te bóle ustąpiły ?
Dziewczyny.. dzisiaj rano założono mi szew.. [emoji17] słaba sie jeszcze czuje po narkozie No ale pewnie jutro bedzie lepiej.. mam pytanie do was odnośnie krwawienia.. jak duże u was ono było i jak długo trwało ? Wstałam 2 razy do toalety i niestety po wstaniu odczuwam tez bóle podbrzusza..gdy leżę ból nie występuje. Czy tez tak miałyście ? Kiedy te bóle ustąpiły ?
Ja mialam plamienia. Po ok dobie pojawiła się większa ilośc i jakby ze śluzem więc byłam spanikowana ale okazało się że musiało się skumulować podczas leżenia i w końcu wyleciało. Nic w badaniu nie było niepokojące. Potem już tylko sporadyczne plamy. W końcu troszkę tam majstrowali więc myślę że tą dobę może dokuczać. Ale mów rano na obchodzie ze jesli nadal bedziesz czuć. Ja np. pokazywałam wkładki nie bawiłam się w opisywanie.
Sama dziś jestem w szpitalu. Podają mi sterydy. Kolejne zabezpieczenie ...kolejny krok do celu.
Menia2018
Ja dziś zaczynam 29 tydzień. Ale 36 to już wspaniale gratulacjeHej, jak tam po pełni ? Wszystkie nadal w dwupaku ?
Ja dziś zaczynam 36 i teraz wielkie odliczanie 14 dni do mojego GŁÓWNEGO CELU !!
Agatka29
Z perspektywy czasu jak sobie przypomne że od 18 tyg zaczela mi sie skracać szyjka i tyle dni w strachu już za mna, to niby szybko zleciało ale teraz ta końcówka się okropnie dluzyJa dziś zaczynam 29 tydzień. Ale 36 to już wspaniale gratulacje
U Ciebie tez juz ładny tydzień oby do 37!!
Agatka29
Damy rade!!!!U mnie 35 tc, chce jeszcze wytrzymać 3 tyg
reklama
Podziel się: