reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dobry wynikWypilam glukoze (nie bylo tak zle) i teraz 2 h czekania.... tez czytalam o przelomie 28 tygodnia i 30 i 34....poki co to cel 30 tydzień; aktualnie 27+3
kluseczka89
bardzo mi przykro..zadne slowa tu nie pomogą, bo trzeba to poprostu po swojemu przeżyć.. uwazam, ze warto próbować i mieć nadzieje i życzę Ci tego abyś próbowała do skutku. A lekarza to moze zmień, lub znajdź drugiego, ze świeższym spojrzeniem.. powodzenia życze, wiary i wytrwałości i maleństwa, które bedziesz tulić. Trzymam kciuki mocno!Punkcja i pusty pecherzyk. Jest mi zle. Jest mi smutno. O 15.40 konsultacja telefoniczna z Lewandowskim. Maz go dorwal na korytarzu i on uwaza ze u mnie stymulacja jest bez sensu bo bedzie tylko wiecej pustych :-( tylko ze ja bym chciala sprobowac stymulacji.
Agatka29
Przespałam cala noc, raz tylko na sikuHej dziewczyny, jak Wam minęła noc? Ja dzisiaj przespalam cała.Teraz leżę, mąż jeszcze śpi, dzidzia sobie coś tam w brzuchu robi, czuje, że mi jezdzi, ale jest chyba odwrócona tyłkiem do brzucha, bo nie czuje mocnych kopniaków, a jedynie smyranie i brzuch się cały rusza, więc się wypina.
![]()
![]()
Agatka29
To długo ja co miesiąc krew mocz i dodatkowe jeśli zleci,Ja tez dostalam juz skierowanie na obciazenie glukoza... bede robic za tydz jak skoncze 23tc. A tak to badan nie robilam od stycznia:/:/:/
Ja też co miesiąc mocz, krew i dodatkowe, a co 2 tyg posiew (no chyba, że akurat biorę antybiotyk)To długo ja co miesiąc krew mocz i dodatkowe jeśli zleci,
kluseczka89
j
a jestem tego dowodem i moj syn: lezalam w szpitalu z pessarem, caly czas na lekach bo skurcze, infekcje od pessara, w 37 mnie wypuscili, urodzilam w 41 po wywolywaniu, skurcze byly takie uśpione, ze puszczaly w trakcie..a ja parłam w ciemno.. wczesniej balonik, oxy 2 dni.Dokładnie dlatego to nasz plan 34 osiągnąć no a potem to juz ile Bozia daoby do 38 to już takie moje marzenie[emoji4] chociaż niewiem czy też tak slyszalyscie , ale wiele ciąży takich podtrzymywanych że tak powiem to dzieci później nie chcą wyjść i rodzą się po terminie [emoji4] także kto wie może i my po terminie urodzimy [emoji4]
Agatka29
Wow nieźle, ja pessar od 19 tyg ale poród w 36j
a jestem tego dowodem i moj syn: lezalam w szpitalu z pessarem, caly czas na lekach bo skurcze, infekcje od pessara, w 37 mnie wypuscili, urodzilam w 41 po wywolywaniu, skurcze byly takie uśpione, ze puszczaly w trakcie..a ja parłam w ciemno.. wczesniej balonik, oxy 2 dni.
reklama
kluseczka89
ja wczoraj robilam test obciążenia glukoza i wszystko ok, wynik supera troche sie zaczynalam bać..bo wokół mnie prawie wszystkie koleżanki mają.., krew, mocz chyba ok, mocz jakas delikatna infekcja, ale wczesniej podobną mialam i tez sama przeszła. hbs niereaktywny. Mąż grupa krwi rh- tak jak ja wiec juz nie robilam allo, chociaz mi lekarz nie kazal ostatnio. Wizyta w czwartek..leze caly czas, brzuch tez caly czas sie stawia..biore no spe..
Podziel się: