Ja pilam jeden lub dwa kubki melisy w zależność jaki mialam dzien... wciaz mam luteine dopochwowo i magne b6 doraznie nospa. Teraz zastanawiam sie gdzie rodzic czy w powiatowym szpitalu blisko mnie czy w Łodzi gdzie lezalam na kroplowkach.
reklama
G_Dominika
Fanka BB :)
Mi wczoraj położna mówiła, że stawianie się brzucha to objaw skurczu i ogólnie napięcia. Z drugiej strony są różne skurcze... Chociaż jak ja mówię o skurczach to zazwyczaj myślę o tych podobnych do bólu podczas okresu. Jednak patrząc, że miałam wczoraj skurcze których nie czulam to może nie powinnam się wypowiadaćA czym się różnią skurcze od stawiania? Myślałam, że to to samo ;k
Agatka29
O jej ja jutro albo w niedzielę jadę zrobić alloprzeciwciala i jak coś to w poniedzialek albo we wtorek zastrzyk immuglobukiny !Dziękuję wam dziewczyny tez swoje przeszlam... chce wam dodac otuchy. Mi na stres pomagala melisa. Spróbujcie czy na was działa.
Skurcze to takie bole miesiaczkowe, dosc silne. A stawianie sie brzucha jest bezbolesne, no moze z takim dyskomfortem.
Mam rozwarcie na opuszek, teraz moze juz większe. Lekarz mi nie mowil. Sterydy podane.
Ale wiecie co mnie jeszcze spotkalo w tym tyg?! Ja mam krew rh -, mąż rh + dlatego badam przeciwciała. W pierwszym i drugim trymestrze byly ujemne wiec ok. A w srode dzwoni do mnie babka z laboratorium, ze wyszly dodatnie i zeby zgłosić sie do lekarza. Tak sie przestraszylam. Juz nastawilam sie na jakies transfuzje. Ale gin kazal powtórzyc badanie w innym laboratorium i okazalo sie ze jednak sa ujemne.... szok. Myślałam ze dostane skurczy przez ten stres.
Muszę zacząć picnya melisę skoro pomaga ile razy dziennie można pić ?
Już wiem doczytałam ile razy pijesz !)
sorenlorenson
@Mikasa7 nie ty jedna analizujesz ja też cały czas się zastanawiam czy ta szyjka mi się nie skróci z dnia na dzień itd. i tak chodzę jak z jajkiem dobrze że jeszcze nie mam skurczy i brzuch też spokojny bo chyba bym cały czas na ip siedziała poza tym biorę luteinę od poczatku i lekarz ostatnio powiedział że ona też szyjkę trzyma więc się tego trzymam i staram się jakoś funkcjonować byle do przodu
Agatka29
No patrz w którym szpitalu lezysz ? W Kielcach ?Agatka ja też ze swietokrzyskiego
G_Dominika
Ja pije melise często ostatnio. Z resztą bardzo mi smakuje i pozwala wyciszyć się bardziejJa pilam jeden lub dwa kubki melisy w zależność jaki mialam dzien... wciaz mam luteine dopochwowo i magne b6 doraznie nospa. Teraz zastanawiam sie gdzie rodzic czy w powiatowym szpitalu blisko mnie czy w Łodzi gdzie lezalam na kroplowkach.
reklama
G_Dominika
Dokładnie - luteina trzyma też szyjke@Mikasa7 nie ty jedna analizujesz ja też cały czas się zastanawiam czy ta szyjka mi się nie skróci z dnia na dzień itd. i tak chodzę jak z jajkiem dobrze że jeszcze nie mam skurczy i brzuch też spokojny bo chyba bym cały czas na ip siedziała poza tym biorę luteinę od poczatku i lekarz ostatnio powiedział że ona też szyjkę trzyma więc się tego trzymam i staram się jakoś funkcjonować byle do przodu
Podziel się: