reklama
Na fotelu również mi w 1 ciąży na fotelu odkryliWypuklenie pęcherza widać tylko w badnih dopochwowym czy tez na fotelu
Agatka29
Fanka BB :)
Jesteśmy prawie w tym samym tyg ja jutro kończą 22 tydzienWypuklenie widac na usg. U mnie dopiero 23 tc.
Agatka29
A nie mówili ike musisz zostać? A masz jakieś skurcze mnie od czasu do czasu zlapieDają mi magnez dożylnie, i standard nospe, luteine, asmag
Ciśnij przy szwie chyba trzeba robic usg dopochwowe. I mierzyc szyjke.
To już mój 5 raz w szpitalu od grudnia. Zostawią mnie prawdopodobnie z 10 dni. Ja już chyba bym wolała poleżeć do końca w szpitalu. W kwietniu czeka mnie inny szpital,( jeśli dotrwam ) bo mój lekarz odchodzi, do ośrodka wyższej referencyjności.A nie mówili ike musisz zostać? A masz jakieś skurcze mnie od czasu do czasu zlapie
Co do skurczy - czasami na chwilke twardniał mi brzuch, bezboleśnie. Mówili, że tak może być.
Agatka29
5 razy no nieźle ,oby juz jak najmniej komplikacji a w kwietniu co Cie czeka ? Bo termin masz gdzieś na czerwca ?To już mój 5 raz w szpitalu od grudnia. Zostawią mnie prawdopodobnie z 10 dni. Ja już chyba bym wolała poleżeć do końca w szpitalu. W kwietniu czeka mnie inny szpital,( jeśli dotrwam ) bo mój lekarz odchodzi, do ośrodka wyższej referencyjności.
Termin na 21 czerwiec, ale oby Bóg dał nam szanse dotrzymać chociaż te następne 10 tygodni.5 razy no nieźle ,oby juz jak najmniej komplikacji a w kwietniu co Cie czeka ? Bo termin masz gdzieś na czerwca ?
W kwietniu pewnie też magnez mi podadza.
Trzeba być dobrej myśli.
Agatka29
Albo tak myślę sterydy na rozwój płuc? Ja tez mocno wierze ze uda sie donosić jak najdłużej !!Termin na 21 czerwiec, ale oby Bóg dał nam szanse dotrzymać chociaż te następne 10 tygodni.
W kwietniu pewnie też magnez mi podadza.
Trzeba być dobrej myśli.
reklama
Był taki plan na początku i pewnie do tego wrócą.Albo tak myślę sterydy na rozwój płuc? Ja tez mocno wierze ze uda sie donosić jak najdłużej !!
Podziel się: