reklama
Moze gdyby ona troche do gory sie przeniosła to te bole by minęły.... ale weź tu bądź człowieku mądry i odróżnić te bole od takich powazny do tych bardziej związanych z fizjologia... a mam wrażenie ze nas leżące jeszcze bardziej wszystko boli bo jak sie tak ciagle lezy to sie mimo woli nawet wsłuchuje w swoje ciało...
a jak cos nie tak to skupiamy sie na tym bólu i wtedy to juz w ogole masakra....
dobrze ze chociaż świadoma tego jestem to znaczy ze chyba nje dokonca ze mną tak zle ? ))
a jak cos nie tak to skupiamy sie na tym bólu i wtedy to juz w ogole masakra....
dobrze ze chociaż świadoma tego jestem to znaczy ze chyba nje dokonca ze mną tak zle ? ))
Agula_1991
Fanka BB :)
Ja dzis za to mam gorszy dzien
cos podbrzusze dokucza tak ciągnie kuje ,wiem ze malutka niska i pewnie to przez to ale juz mam wkręty... rano aż myslalam ze cos z pęcherzem bo latam jak szalona ale to racEj nie to pewnie i na pecherz naciska....
Generalnie brzuch jak leze jest raczej miękki ale
ciągle cos a to pachwiny podbrzusze ehhhh
Jutro zaczynam 25 tc..... i chyba zwariuje z tymi bolami
a przez to ciagle lezenie... to jak juz wstanę do wc czy cos to taki brzuch napiety robi sie momentalnie ze tez strach , co prawda potem mija ale nie fajne uczucie...
Ja biorę asparganian extra 3x2 a jak sie gorzej czuje to nawet 4x2 , luteina 2x100 , i relanium od czasu do czasu... staram sie tez pic bardzo duzo wody i co drugi dzien wypijam tez dodatkowo elektrolity
Ja tez zauważyłam ze jak się leży cały czas i potem się wstaje to dużo gorzej się czuje niż jak wcześniej tylko polegiwałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gawinka a ja to tak sobie czuje ze mi czasem stwardnieje ten brzuch ale kurcze czy w 24 tyg nie powinien? Niby od 20 tyg juz się zaczynają te fizjologiczne. Moja znajoma od 7 mies miała takie jazdy ze się skracala z bólu tylko ze strachu przed szpitalem nie powiedziała nikomu. A tu u nas kurcze to w nodze coś zaboli i juz się człowiek martwi męczące to jest. Tez dopóki nie lezalam to było ok a jak się położyłam to już w 13 tyg ciężko mi było chodzić bo czułam ten brzuch taki dziwny. A teraz to zależy od dnia w czwartek lekarz mówił ze bardzo ciśnie na ta szyjke a ja tego wogole nie czułam
k.d.30
Hej dziewczyny. Mi ostatnio tak czesto brzuch nie twardnieje za to sie znowu opuściła... czuje ja max.do pepka a najbardziej gmera mi w bliznie po CC, moge swobodnie oddychac a bylo to nieosiągalne. Ja staram sie w ogole nie brac nospy mi lekarz powiedzial ze jak nie boli to lepiej zebym ja ograniczyla. Jutro mam wizyte u lekarza dopiero o 18.40 a chcialabym miec to juz za soba...
Agula_1991
Ja łykam drotafemme forte- to cos podobnego do nospy 2x1- wcześniej miałam brac doraźne, teraz na stałe.
Eh dziewczyny, tak czytam wątek moich ciążowych rówieśniczek i powiem Wam, że zastanawiają się kiedy zgłaszać się do szpitala jak będzie już po terminie. A my tu wszystkie zastanawiamy się jak dotrwać do bezpiecznego momentu dla maleństwa. Jak to ciąża ciąży nierówna ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Eh dziewczyny, tak czytam wątek moich ciążowych rówieśniczek i powiem Wam, że zastanawiają się kiedy zgłaszać się do szpitala jak będzie już po terminie. A my tu wszystkie zastanawiamy się jak dotrwać do bezpiecznego momentu dla maleństwa. Jak to ciąża ciąży nierówna ...
reklama
ketsurui
Agula damy radę [emoji110][emoji110][emoji110] już nam dużo nie zostało. Ja się boję czego się jutro dowiem. Dzisiaj mnie dodatkowo strasznie kłuło na dole, więc jak nie będzie rozwarcia to się zdziwię na maksa. A leżałam grzecznie przez weekend [emoji4]Ja łykam drotafemme forte- to cos podobnego do nospy 2x1- wcześniej miałam brac doraźne, teraz na stałe.
Podziel się: