reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Majcyss a rozmawiałaś z gin o hydroxyzynie lub relanium ? wiesz troszke by to nerwy ukoilo a doraźnie mozna stosować w razie właśnie niepokoju czy nawet skurczy....

Ja rownież leze od 12 tyg wiec wiem jak Ci cieżko... a ja mam za to 3 łatkę w domku :) łatwo nie jest ale czesto siedzi ze mną na lozku i wymyślamy jakies zabawy :)

reklama
Mnie boli tylko przy zmianie pozycji, ale nie wiem co dokladnie, bo bol jest zdecydowanie w srodku, wiec jakby pochwa/szyjka. Moze to te szwy? Bol jest taki ciagnacy i zaraz mija. Paradoksalnie jak chodze wtedy nie boli mnie nic...

Dziewczyny, powiem Wam tyle- jesteście WIELKIE! Te wszystkie, które leżą plackiem tak długo. Mnie już po kilku dniach wszystko boli, nie umiem sobie znaleźć wygodnej pozycji, brzuch przeszkadza i w dodatku często twardnieje. Ale wiem ze trzeba być silnym bo to dla zdrowia naszych pociech.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie boli tylko przy zmianie pozycji, ale nie wiem co dokladnie, bo bol jest zdecydowanie w srodku, wiec jakby pochwa/szyjka. Moze to te szwy? Bol jest taki ciagnacy i zaraz mija. Paradoksalnie jak chodze wtedy nie boli mnie nic...
Hej, jak się czujesz? I jak leżysz cały czas czy pozwala sobie coś tam zawsze zrobić

Trzeba przyznać że jest kochana chociaż jak każde dziecko potrafi dać popalic:) Gawinka miałam pytać na tej wizycie ale taka byłam roztrzesiona i przerażona ze zapomniałam nawet o luteinie i musiałam się wracać. Ja się do wizyty tak dobrze czułam a od czwartku gdzieś częściej mi ten brzuch robi się twardy. Nagadal Nagadal i mi się pogorszylo. My Gawinka jedziemy praktycznie na tym samym wozku;) obie jesteśmy w 24 tyg tez leżę od 12 obie mamy szwy i obu nam maleństwo na szyjke naciska na dodatek kiepskie popękane szyjki heh

Majcyss dokładnie tak :) no i ja pierwszy porod miałam pod koniec 36 a Ty w 35 wiec prawie tak samo..
I jeszcze zobaczysz ze Ty i ja i wszystkie tu obecne dziewczyny dotrwamy do bezpiecznego terminu :)))

reklama
Do góry