reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja to mam juz tak przeróżne bole ze serio nie wiem co bedzie dalej...niby nie czuje typowych twardnien brzucha ale ciagle cos a to ciągnie a to sie napina a to plecy bola... a to podbrzusze.... tez zwariuje :)
Dam znac jutro co tam po wizycie :)

reklama
Ja po wizycie.
Szew trzyma ładnie , szyjka 2,7 cm czyli w sumie tyle ile miała miesiac temu... niby wszystko ok choc kazal mi jeszcze więcej leżeć ?????? bo dzidzia coraz większa i głowa mi troszke napiera stad pobolewania podbrzusza... a
malutka wazy około 600 gram :)

Ja po wizycie.
Szew trzyma ładnie , szyjka 2,7 cm czyli w sumie tyle ile miała miesiac temu... niby wszystko ok choc kazal mi jeszcze więcej leżeć ?????? bo dzidzia coraz większa i głowa mi troszke napiera stad pobolewania podbrzusza... a
malutka wazy około 600 gram :)
O to gratuluję wizyty :) dobrze ze szyjka trzyma :) no ale ty właśnie chyba cały czas leżysz?

Hej dziewczyny, u mnie aktualnie 32+4, dwa tygodnie temu szyjka 25 mm, a dziś 19 mm- mimo polegiwania przez większość czasu. Oba ujścia zamknięte, ale niestety się skraca. Mała wazy 1940 g- od ostatniej wizyty przybrała 500 g wiec całkiem ładnie :) mam całkowity reżim łóżkowy- wstawać tylko do toalety i za tydzień kontrola- jeśli szyjka skróci się do 15 mm to powiedziała, że założy krążek. Zwiększyła tez luteinę na 3x1. Uspokoiła mnie ze z taka szyjka jak teraz powinnam jeszcze wytrzymać 2- 3 tyg- a 4 brakuje mi do ciąży odnoszonej. Także u mnie nastroje średnie, ale postaram się teraz rzeczywiście przeleżeć ten tydzień i zobaczymy czy da to jakiś efekt. Postraszyła tez ze jak krążek nie da efektu to położy mnie na ostatnie 2-3 tyg do szpitala.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja juz popłakałam wiec mogę napisać. U mnie szyjka 24 mm mała naciska na szyjke. Szew narazie trzyma wszystko zamkniete. Nakaz leżenia. Gdzieś jestem poddawana ta wizyta

No ja juz popłakałam wiec mogę napisać. U mnie szyjka 24 mm mała naciska na szyjke. Szew narazie trzyma wszystko zamkniete. Nakaz leżenia. Gdzieś jestem poddawana ta wizyta

No ja się dzisiaj rozpłakałam w trakcie wizyty, na szczęście szybko się ogarnelam, ale w domu jak mnie puściło to sobie zdrowo poryczalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ryczalam w zeszla srode mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie lepiej. Trzymajcie sie

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

reklama
Hej dziewczyny, u mnie aktualnie 32+4, dwa tygodnie temu szyjka 25 mm, a dziś 19 mm- mimo polegiwania przez większość czasu. Oba ujścia zamknięte, ale niestety się skraca. Mała wazy 1940 g- od ostatniej wizyty przybrała 500 g wiec całkiem ładnie :) mam całkowity reżim łóżkowy- wstawać tylko do toalety i za tydzień kontrola- jeśli szyjka skróci się do 15 mm to powiedziała, że założy krążek. Zwiększyła tez luteinę na 3x1. Uspokoiła mnie ze z taka szyjka jak teraz powinnam jeszcze wytrzymać 2- 3 tyg- a 4 brakuje mi do ciąży odnoszonej. Także u mnie nastroje średnie, ale postaram się teraz rzeczywiście przeleżeć ten tydzień i zobaczymy czy da to jakiś efekt. Postraszyła tez ze jak krążek nie da efektu to położy mnie na ostatnie 2-3 tyg do szpitala.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymma mocno kciuki żeby jednak dotrzymał do minimum 37 tyg

Do góry