reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Umyje sie i jade ale sie boje bo juz mi syn placze...

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png
Znam twoj bol też mały synek w domu który jak nie widzi mamy przez pół minuty to już mnie woła, okropnie boję się szpitala ci z nim bedzie

reklama
Dopiero wyszlam ze.szpitala... skurczy nie mam, szyjka stoi w miejscu prawdopodobnie to wydzielina ktora powinna mi wyplywac (zmienila konsystencje) przy pessarze a u mnie nic nie wyplywa tylko jak mi poruszyla to cieklo strumieniem...wracam do domu [emoji16]

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Od razu mi lepiej. Z lozka sie nie ruszam na krok. 5 godzin w poczekalni kosci mnie bola wszystkie jakie posiadam. Miejsc w szpitalu dla rodzacych nie ma wyworza do innych szpitali...masakra jakas...

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Jak tam wasze samopoczucie? Mi dzis doskwiera kolkowy ból jelit po lewej stronie. Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło, w pierwszym momencie wystraszyłam się, że to skurcze. Ale ból jest zlokalizowany w jednym miejscu, pojawia sie i po czasie puszcza, miałam też 1 rozwolnienie. Łyknelam rozkurczowe, wzielam kąpiel i czekam, aż przestanie. Mała ma w tych okolicach główkę i musiała mi coś ucisnąć, ale wiadomo, każdy ból czy skurcz to od razu wielka panika

Zazdroszczę dziewczynom które nie analizują każdego bólu tak jak my:/ u mnie dzisiaj taki sobie ten dzień czekam na czwartkowa wizyte i juz się trochę stresuje. Na dodatek mam coś na podniebieniu takie dziwne uczucie mam nadzieje ze nie przeplata mi się jakiś nieproszony gość wrrrr jeszcze tego mi brakuje :realmad:

reklama
Zazdroszczę dziewczynom które nie analizują każdego bólu tak jak my:/ u mnie dzisiaj taki sobie ten dzień czekam na czwartkowa wizyte i juz się trochę stresuje. Na dodatek mam coś na podniebieniu takie dziwne uczucie mam nadzieje ze nie przeplata mi się jakiś nieproszony gość wrrrr jeszcze tego mi brakuje :realmad:
no ja też czekam na czwartek, zobaczymy jak kondycja szyjki po leżeniu. na szczęscie wyniki krwi mam dobre

Do góry