reklama
k.d.30
Fanka BB :)
A ktory to u Ciebie bedzie tydzien? Ja mam koniec lutego za cel [emoji3] chociaz jesli bedzie dluzej to jak najbardziej bede szczeliwaJa tez czekam na koniec lutego bo wtedy bezpiecznie już będzie rodzic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
k.d.30
A moze tak w ogole powiem cos o sobie [emoji3] przyszlam tak do Was " z ulicy" i sie nawet nie przedstawilam. Nazywam sie Kasia lat 27ciaza 2. syna Alana urodzilam w 39+6 tc od odejscia wod plodowych 16 godzin i CC. W 32tc dostal sterydy na plucka lezalam w szpitalu z arytmia serca( swoja) i skurczami. Zdrowy chlopak 10/10 3950g 57 cm.
Obecnie 28+3 tc w brzuszku corcia Liliana defekt blizny po CC(juz dziura w bliznie na macicy po 3 latach). Pessar szyjka 18mm termin na 12.04.18. I tak sobie leze w lozku i licze dni do 32 tc pozniej bede spokojna
Obecnie 28+3 tc w brzuszku corcia Liliana defekt blizny po CC(juz dziura w bliznie na macicy po 3 latach). Pessar szyjka 18mm termin na 12.04.18. I tak sobie leze w lozku i licze dni do 32 tc pozniej bede spokojna
Agula_1991
25 lutego skoncze 37 wiec byłaby ciąża donoszona <3A ktory to u Ciebie bedzie tydzien? Ja mam koniec lutego za cel [emoji3] chociaz jesli bedzie dluzej to jak najbardziej bede szczeliwa
k.d.30
Podobno gdy pierwsza faza porodu trwa zbyt dlugo ( w moim przypadku 16 godzin) to sie tak moze zdarzyć podobno juz coraz wiecej jest takich przypadkow. Moja kolezanka dopiero tez co tak miala (ona 12 godzin) donosila coreczke Ale od 18 tc lezala w lozku 20 tygodni...no niestety nic sie nie da z tym zrobic tylko sie oszczedzac zero dzwigania itp jest ryzyko ze macica.moze pęknąć.Kasia a czemu ten szew ci się rozszedl? Ja zawsze myślałam że po 1 cesarke to zwykle nie grozi. Agula to ty za miesiąc spokojnie możesz już maleństwo tulic
k.d.30
Tez nie wiedziałam że to mozliwe bo wczesniej sie z tym nie spotkalam tym bardziej po 3 latach... wiedz leze i czekam a ta ciaza miala byc taka piekna...[emoji6]O kurcze nie wiedzialam:/ to lez niech cię wyreczaja we wszystkim. Ja to już się przestałam krepowac o coś prosić dziecko najważniejsze a my się jeszcze nalatamy i wtedy nikt nas w niczym wyreczal nie będzie.
reklama
Podziel się: