reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wydaje mi się ze w poprzedniej ciazy jakoś później miałam ta glukozę tak ok 27 tydz a teraz już w 23. Ja to przez ta ciążę to chyba wyląduje w psychiatryku naprawdę. W poprzedniej i rozwarcie miałam na opuszek i szyjka tylko 26 mm w 17 tyg i szew mi się zsuwal i się tak nie bałam jak teraz. Czasem to mam wrażenie ze juz mam coś z głową. Chyba na wizycie w czwartek poproszę go o relanium niby można brać w ciazy będę się ratować jak juz będzie źle. Ostatnio miałam taki napad leku ze nie mogłam sobie ze sobą poradzić.

reklama
Hej. Zaraz odejde od zmyslow a boje sie zadzwonic do lekarza ze potwierdzi to co mysle...razem z wydzielina na wkladce mialam galaretke malutko jej bylo bezbarwna wielkosci malego paznokcia. Boje sie ze to czop...

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Hej spokojnie... zadzwon do lekarza i zapytaj...
ale czop przynajmniej u mnie był takim raczej mega kłębkiem sluzu podbarwionego krwią.... duuuuzo sluzu

No to mi odpisal..." Może to być czop śluzowy / lepiej podjechać do szpitala żeby sprawdzić czy szyjka się nie rozwiera i podać sterydy . Nie panikować " to zaczelam panikowac

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

No nic innego nie mogl Ci odpisać jak to żebyś właśnie podjechała
do szpitala i sprawdziła....
podjedz dla świetego spokoju moze to nie czop :)

A ja już po glukozie myślałam że zemdleje tak mi się w pewntym momencie zrobiło słabo i gorąco ze wszyscy byli w kartkach a ja w bluzce z krótkim rękawem i czułam ze odlatuje ale na szczęście mi przeszło. Chyba nawet jak by mi lekarz pozwolil chodzić to nie dała bym rady nogi tez mi już odmawiają ledwo weszłam po schodach :)

No to mi odpisal..." Może to być czop śluzowy / lepiej podjechać do szpitala żeby sprawdzić czy szyjka się nie rozwiera i podać sterydy . Nie panikować " to zaczelam panikowac

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Podejdź dla świetego spokoju, niech cię zbadają i ocenia szyjkę. Będziesz spokojniejsza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nie pomogę bo nie wiem jak wygląda czop mi chyba odszedł jak na spr w szpitalu przed porodem wyjeli pessar bo był caływ ciągnące wydzielone z krwią to pewnie to bylo
Podjedzie na a IP, i daj konieczne znać bo tak to się zamaerwisz, a lepiej spr to

Do góry