Wydaje mi się ze w poprzedniej ciazy jakoś później miałam ta glukozę tak ok 27 tydz a teraz już w 23. Ja to przez ta ciążę to chyba wyląduje w psychiatryku naprawdę. W poprzedniej i rozwarcie miałam na opuszek i szyjka tylko 26 mm w 17 tyg i szew mi się zsuwal i się tak nie bałam jak teraz. Czasem to mam wrażenie ze juz mam coś z głową. Chyba na wizycie w czwartek poproszę go o relanium niby można brać w ciazy będę się ratować jak juz będzie źle. Ostatnio miałam taki napad leku ze nie mogłam sobie ze sobą poradzić.
reklama
A ja już po glukozie myślałam że zemdleje tak mi się w pewntym momencie zrobiło słabo i gorąco ze wszyscy byli w kartkach a ja w bluzce z krótkim rękawem i czułam ze odlatuje ale na szczęście mi przeszło. Chyba nawet jak by mi lekarz pozwolil chodzić to nie dała bym rady nogi tez mi już odmawiają ledwo weszłam po schodach
Agula_1991
Fanka BB :)
No to mi odpisal..." Może to być czop śluzowy / lepiej podjechać do szpitala żeby sprawdzić czy szyjka się nie rozwiera i podać sterydy . Nie panikować " to zaczelam panikowac
Podejdź dla świetego spokoju, niech cię zbadają i ocenia szyjkę. Będziesz spokojniejsza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ja też nie pomogę bo nie wiem jak wygląda czop mi chyba odszedł jak na spr w szpitalu przed porodem wyjeli pessar bo był caływ ciągnące wydzielone z krwią to pewnie to bylo
Podjedzie na a IP, i daj konieczne znać bo tak to się zamaerwisz, a lepiej spr to
Podjedzie na a IP, i daj konieczne znać bo tak to się zamaerwisz, a lepiej spr to
Podziel się: