reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hejka dziewczyny. Jednak do Katowic nie dojechałam... o 6 zaczęły się bóle o 8 wylądowalam u siebie w szpitalu a o 10.21 przywitalismy sn naszą Basię (39t5d). Całe 3230g i 53cm cudeńka!
Powodzenia teraz dla Was Mamuski!
Gratulacje!! [emoji7] dużo zdrówka dla Was obu [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, co tam u Was? Pewnie część się rozpakowuje, a reszta sprząta i gotuje [emoji4]
Ja jeszcze zakupów nawet nie zrobiłam [emoji23] ale dzieć najważniejszy i w tym roku mocno odpuszczam. Robię tylko makowca i sernik. I kulebiak z łososiem. I to na raty [emoji23]

Ja zrobię ile się da, czyli niewiele, bo też wszystko na raty [emoji6] póki co mam zrobione pierniczki, mąż dziś umył okna i kupiliśmy choinkę. A teraz leżę i odpoczywam, czekam aż nogi dojdą do się po zakupach, bo chciałabym jeszcze uszka dzisiaj ulepić [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym roku kupilam tylko prezenty i planuje zapakowac :) Jeszcze pracuje, a popoludniami glownie odpoczywam, wiec nic sobie nie narzucalam do roboty w tym roku. Jedziemy w gosci ;) Po Nowym Roku szpital i zalozenie szwu...wtedy dopiero bede musiala zwolnic obroty i zrezygnowac z pracy.

Ja nic nie robię :) chciałbym jeszcze dorwać do Nowego Roku więc pewnie pójdę tylko na Wigilię i może na chwilę do teściowej w drugi dzień świąt.

reklama
Hej dziewczyny. Wczoraj byłam na Ktg na IP i Usg całą ciąże pisały się skurcze a teraz nie :) ale mam je tylko akurat podczas Ktg nie bylo...lekarka mnie zbadała ....ja pierdziu jak bolało, rozmasowała mi szyjkę trochę ..miękka 2 cm długa czyli jakby się nue skraca ;) rozwarcie 2 cm... Jutro mam jechać na ip na wywołanie sie stawić. Zrobie wszystko zeby nie w Wigillie szpital. Plan mam na wtorek ;) jutro chcę sernik zrobić !!

Do góry