Agula_1991
Fanka BB :)
Dlatego wlasnie wcześniej pisałam, ze chciałabym moc być jak najdłużej aktywna, bo mocno oszczędzałam się przez miesiąc czasu miedzy 20-24 tc i psychicznie czułam się gorzej niż teraz gdy mogę pracować i normalnie funkcjonować. Wiadomo, że z tylu głowy zawsze swieci mi się lampka ze muszę na siebie uważać, ze dziecko jest najważniejsze. Mam jednak wrażenie ze psychika robi swoje i w moim przypadku na pewno miała wpływ na ilość skurczy. Jak zaczynam myśleć i się stresować czy na najbliższej wizycie wszystko będzie Ok to twardnienia zdarzają mi się częściej niż gdy jestem zajęta innymi sprawami.
Wam dziewczyny, które czekają już na rozwiązanie życzę, żeby stało sie to jak najszybciej, a pozostałym dotrwania do swoich terminów.
My dziś z mężem byliśmy pierwszy raz oglądać wózki, póki co mamy wybrany fotelik natomiast kwestia wózka pozostaje nierozstrzygnięta.
Wam dziewczyny, które czekają już na rozwiązanie życzę, żeby stało sie to jak najszybciej, a pozostałym dotrwania do swoich terminów.
My dziś z mężem byliśmy pierwszy raz oglądać wózki, póki co mamy wybrany fotelik natomiast kwestia wózka pozostaje nierozstrzygnięta.