reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja na ost.wizycie dostalam 6globulek pimafucinu bo cos się przyplatalo mimo wszystko... ale szyjki mi nie skrocilo.
Nie martw sie, nie zawsze tak jest ze skroci to szyjkę.
U mnie moja ginekolog olała,że wyszły mi bakterie w moczu i z posiewu,potem jak trafiłam do szpitala z rozwarciem to się okazało,że mam bakterie podali mi antybiotyk i od ponad 2 miesięcy wszystko ładnie się utrzymuję,a podobno to wina budowy mojej szyjki...

reklama
Ja też dziś sprawdzałam czy czegoś nie zablokowalam bo taka cisza na forum ;)
Dziewczyny, mój mały też dziś jakiś spokojny, aż kilka razy do niego mówiłam, żeby dał znać.
Odebrałam też wynik GBS (Ujemny). Pozostałe też już mam, jutro zaczynam 38 tc:happy:

Ja też dziś sprawdzałam czy czegoś nie zablokowalam bo taka cisza na forum ;)
Dziewczyny, mój mały też dziś jakiś spokojny, aż kilka razy do niego mówiłam, żeby dał znać.
Odebrałam też wynik GBS (Ujemny). Pozostałe też już mam, jutro zaczynam 38 tc:happy:
Posłuchał!? Bo mój dziś trochę olewa mamusie.... Normalnie jak ojciec... Można do niego gadać i gadać hihihihi...
Jutro zmiana pogody to może dlatego...

Szukaj plusów - przynajmniej ominie Cię ta świąteczna gorączka. Meeega kolejki, duchota i przepychanki w sklepach hihi
Dlatego ja już teraz załatwiam prezenty [emoji16] zresztą później po prostu nie dałabym rady. Już teraz z każdym dniem trudniej mi się poruszać... a gdzie tam do końca..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja w ogóle nie słucha jak do Niej mówię [emoji16] albo może inaczej.... wtedy bardzo nasluchuje i się nie rusza [emoji16]

Ale jak za długo nie daje znaku życia to jedyne co na nią działa to pukanie w brzuch [emoji16] Chyba musi bardzo tego nie lubić [emoji41]

Dlatego ja już teraz załatwiam prezenty [emoji16] zresztą później po prostu nie dałabym rady. Już teraz z każdym dniem trudniej mi się poruszać... a gdzie tam do końca..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz prezenty pozalatwialam. Skorzystalam z ost.promocji na allegro z darmową wysylką hihi. No u mnie swieta to albo juz z dzidzią w domu albo z dzidzią w przenoszonym dwupaku. Zobaczymy

U mnie jest tak, ze mała kręci sie niesamowicie jak leze po kocem, a potem jak chce podejrzeć i odkrywam koc, to nagle cisza. Co wykorzystuje, jak tak daje czadu, ze mnie az mnie boli :)

Ja tez juz prezenty pozalatwialam. Skorzystalam z ost.promocji na allegro z darmową wysylką hihi. No u mnie swieta to albo juz z dzidzią w domu albo z dzidzią w przenoszonym dwupaku. Zobaczymy

Dobrze ze na AlieExpress zawsze darmowa dostawa :)
Ja czekam mam DDD, zeby kupic sobie kilka kosmetyków. Akcje z Allegro jakos przegapiłam zupełnie :(

reklama
Hej dziewczyny. Ale mnie dzis nosi, nic a nic nie umiem sobie polezec. Ciągle bym cos robila a najlepiej to przedświąteczne porządki hehe :cool2: do tego jeszcze u nas tak fajnie przypruszyło śnieżkiem aż chce się wyjsc ale boje się ze się poślizgne bo ostatnio jestem meega niezdarna.
A u Was jak tam?

Do góry