reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny dopadl mnie jakis kaszel.. macie jakies domowe sposoby? A moze ktoras z Was wie, czy można w 3trym syrop prawoslazowy?
Ja w ciagu jednego dnia wyleczyłam sie „antybiotykiem” wg Agnieszki Maciag. Meza tym wyciągnęłam z zapalenia zatok w 2 dni. U nas działa rewelacyjnie.
Na gardło to miodek podjadaj, on działa przeciwkaszlowo. Jesli zacznie Cie drapać, to płucz woda z łyżeczka sody i nieco soli

reklama
Ja w ciagu jednego dnia wyleczyłam sie „antybiotykiem” wg Agnieszki Maciag. Meza tym wyciągnęłam z zapalenia zatok w 2 dni. U nas działa rewelacyjnie.
Na gardło to miodek podjadaj, on działa przeciwkaszlowo. Jesli zacznie Cie drapać, to płucz woda z łyżeczka sody i nieco soli
Bardzo dziękuję, juz poczytam co to za złoty środek. Tymczasem próbuję z tym miodkiem.

Hej dziewczyny dzisiaj u mnie gorszy dzień. Brzuch napina się często bo w nocy nic nie spałam . Młody kopię coraz mocniej i to już boli że szlag. Oczywiście cały czas leżymy w szpitalu dzisiaj mija 3 tydzień. Ile scopolanu braliście w ciągu doby ?Mi tu podają 3 szt.

Hej dziewczyny dzisiaj u mnie gorszy dzień. Brzuch napina się często bo w nocy nic nie spałam . Młody kopię coraz mocniej i to już boli że szlag. Oczywiście cały czas leżymy w szpitalu dzisiaj mija 3 tydzień. Ile scopolanu braliście w ciągu doby ?Mi tu podają 3 szt.
No i ja dziś gorszy dzień mam niestety :(

To jest nas więcej, bo i ja muszę się dołączyć. Wszystkie wnętrzności mnie już dzisiaj bolą. Wstałam po drzemce i ledwo się wyprostowałam takie mocne i bolące twardnienie mnie złapało. Już sama nie wiem co mnie boli ciężki dzień

Ja się niby czuję dobrze, ale już kilka razy mi się dzisiaj brzuch boleśnie napiął. Nie za bardzo mogę leżeć dziś, trzeba choć z grubsza dom ogarnąć... [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się niby czuję dobrze, ale już kilka razy mi się dzisiaj brzuch boleśnie napiął. Nie za bardzo mogę leżeć dziś, trzeba choć z grubsza dom ogarnąć... [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś leżę bo wczoraj się trochę zdenerwowalam i dziś już mój brzuch to odczuwa

ja tylko doraźnie scopolan przy wieksztch seriach skurczy. Czekam na Twoje Afi, ja tez w poniedziałek na pomiar jade.

reklama
Zauważyłyście, że tak falami te brzuchy nam się spinają? U mnie też tak jest, że na przykład dwa dni super, trzeci fatalnie albo odwrotnie dwa dni źle jeden super i tak wkoło Macieju. U mnie dziś średnio, ale nie najgorzej. Robię kolejne pranie, ogarnęłam kuchnię. I to tyle chyba na dzisiaj. Jeszcze tylko wieczorem do teściowej muszę podjechać..

Do góry