reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hej dziewczyny!!! Dziś kończę 34 tc... Jeszcze 3 tygodnie i będę spokojniejsza!!! Mój Mały ma dziś lenia.
A jak dziś u was!?
Juz możesz byc bardzo spokojna! Ja wyczekuje konca 34tc. Widziałam jakis filmik o porodzie przedwczesnym mamaginekolog i mowila, ze dzieciaki od 34tc radzą sobie juz swietnie, wszystkie organy sa na miejscu wykształcone. Potem tylko w tłuszczyk obrastają :)

Hejka , AFI dopiero może w poniedziałek . Dusznosci nie mam ? A ty masz ? Brzuch na razie nie rośnie obwód 92 cm . Ale skurcze są dzisiaj na KTG było 2 przez 45 minut jeden nawet do 60 .Lienka a ty jak się czujesz ?
ja ok. W poniedziałek stawiam sie w szpitalu na afi i ktg. Zobaczymy. Skurcze mam tez ok 3 na godzinę. Duszności mam podczas skurczy. Mierzę sama brzuch czy za bardzo nie rośnie.

reklama
Do góry