reklama
___Asia...
Fanka BB :)
Juz możesz byc bardzo spokojna! Ja wyczekuje konca 34tc. Widziałam jakis filmik o porodzie przedwczesnym mamaginekolog i mowila, ze dzieciaki od 34tc radzą sobie juz swietnie, wszystkie organy sa na miejscu wykształcone. Potem tylko w tłuszczyk obrastająHej dziewczyny!!! Dziś kończę 34 tc... Jeszcze 3 tygodnie i będę spokojniejsza!!! Mój Mały ma dziś lenia.
A jak dziś u was!?
Lovi23
U nas dziś mala ma chyba dobry humor [emoji3] Bo cały czas kopie...Hej dziewczyny!!! Dziś kończę 34 tc... Jeszcze 3 tygodnie i będę spokojniejsza!!! Mój Mały ma dziś lenia.
A jak dziś u was!?
Macica nie twardnieje więc fajny dzień
No i pięknie!!! Oby jak najwięcej takich dni!!!U nas dziś mala ma chyba dobry humor [emoji3] Bo cały czas kopie...
Macica nie twardnieje więc fajny dzień
Teraz Nasz target to 37 tc...Juz możesz byc bardzo spokojna! Ja wyczekuje konca 34tc. Widziałam jakis filmik o porodzie przedwczesnym mamaginekolog i mowila, ze dzieciaki od 34tc radzą sobie juz swietnie, wszystkie organy sa na miejscu wykształcone. Potem tylko w tłuszczyk obrastają
Evelina87r
Popieram to takze moj cel ! Malymi kroczkami. Od jutra wchodzę w 35tc.Teraz Nasz target to 37 tc...
lienka
ja ok. W poniedziałek stawiam sie w szpitalu na afi i ktg. Zobaczymy. Skurcze mam tez ok 3 na godzinę. Duszności mam podczas skurczy. Mierzę sama brzuch czy za bardzo nie rośnie.Hejka , AFI dopiero może w poniedziałek . Dusznosci nie mam ? A ty masz ? Brzuch na razie nie rośnie obwód 92 cm . Ale skurcze są dzisiaj na KTG było 2 przez 45 minut jeden nawet do 60 .Lienka a ty jak się czujesz ?
Czyli my razem !!! Termin masz na 29?!?!Popieram to takze moj cel ! Malymi kroczkami. Od jutra wchodzę w 35tc.
Evelina87r
24.12Czyli my razem !!! Termin masz na 29?!?!
Ale tak dlugo trzymac nie mam zamiaru hehe.
reklama
Podziel się: