Wow to cudownie...Tak, wyjde juz z dzidziusiem
reklama
___Asia...
Fanka BB :)
A ciepły prysznic? Mi ostatnio wlasnie pomogło wstanie i rozruszanie. Teraz tez sie spina i chyba musze pochodzić.U mnie też dzisiaj fatalnie. Brzuch twardy jak skała mimo leżenia [emoji17]
ketsurui
O widzisz, zapomniałam o prysznicu [emoji4] fakt, mi też pomaga. Idę [emoji11]A ciepły prysznic? Mi ostatnio wlasnie pomogło wstanie i rozruszanie. Teraz tez sie spina i chyba musze pochodzić.
Agula_1991
No u mnie też dziś gorzej-trochę nerwów było i brzuch rozbolał, na szczęscie po dodatkowej nospie puściło
Agula_1991
___Asia...
Bardzo fajnie rodzic na wiosnę@ketsurui - zrobiłam właśnie suwaczek i widzę, że my dokładnie co do dnia jestesmy w tym samym tygodniu masz termin na 18.03 ?
lienka
hej @KasiaK1909 mierzyli Ci już Afi? Masz duszności???Hej dziewczyny .Lienka mam do Cię pytanie a pro po wielowodzia tak orientacyjnie jaki obwód brzucha masz ? Ja leżę w szpitalu dzisiaj miezylam przy wzroście 160 waga 56 obwód brzucha 92. Tydzień 27. Nie wiem czy to mało czy dużo . Kolejne badanie AFI mam mieć w tym tygodniu.
reklama
KasiaK1909
Aktywna w BB
Hejka , AFI dopiero może w poniedziałek . Dusznosci nie mam ? A ty masz ? Brzuch na razie nie rośnie obwód 92 cm . Ale skurcze są dzisiaj na KTG było 2 przez 45 minut jeden nawet do 60 .Lienka a ty jak się czujesz ?hej @KasiaK1909 mierzyli Ci już Afi? Masz duszności???
Podziel się: