Futuremummy00
Zaangażowana w BB
No chociaż w tym 37/38 tygodniuUspokajamy się dziewczyny. Porodzimy wszystkie zdrowe, różowe dzieciaczki w terminie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chociaż w tym 37/38 tygodniuUspokajamy się dziewczyny. Porodzimy wszystkie zdrowe, różowe dzieciaczki w terminie...
Dokładnie!!!!No chociaż w tym 37/38 tygodniu
Kochana dobrze będzie!! Dawaj znać od razu po wizycie!Ja mam jutro wizytę i juz mi ciągle mysli do tego się sprowadzają. Ale pocieszam sie ze jak przez 4tyg szyjka trzymala to i przez te ostatnie 2tyg sie nic nie zmienilo. Ech oby do konca listopada...
Lekarze wiedzą co robią... Będzie dobrze!!! ZJa juz dziewczyny po wizycie. Pessar siedzi, szyjka ok. Malutki rowniez dobrze sie ma. Ide 27 listopada do szpitala to bedzie 36tc+2dni, a do 38 tc mam miec wywołany porod ze wzgledu na te podwyzszone kwasy zolciowe. Steresuje mnie troche ten pobyt w szpitalu, ale co zrobic.
Oj dziewczyny z Wami chyba już lepiej bo jakoś tu cicho dzisiaj... Jak samopoczucie!?
Ja juz dziewczyny po wizycie. Pessar siedzi, szyjka ok. Malutki rowniez dobrze sie ma. Ide 27 listopada do szpitala to bedzie 36tc+2dni, a do 38 tc mam miec wywołany porod ze wzgledu na te podwyzszone kwasy zolciowe. Steresuje mnie troche ten pobyt w szpitalu, ale co zrobic.
Tak, wyjde juz z dzidziusiemCzyli idziesz do szpitala i wyjdziesz z niego juz z dzieckiem? Jaaaa, a to perspektywa!