reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja mam jutro wizytę i juz mi ciągle mysli do tego się sprowadzają. Ale pocieszam sie ze jak przez 4tyg szyjka trzymala to i przez te ostatnie 2tyg sie nic nie zmienilo. Ech oby do konca listopada...:unsure:

Ja juz dziewczyny po wizycie. Pessar siedzi, szyjka ok. Malutki rowniez dobrze sie ma. Ide 27 listopada do szpitala to bedzie 36tc+2dni, a do 38 tc mam miec wywołany porod ze wzgledu na te podwyzszone kwasy zolciowe. Steresuje mnie troche ten pobyt w szpitalu, ale co zrobic.

Ja juz dziewczyny po wizycie. Pessar siedzi, szyjka ok. Malutki rowniez dobrze sie ma. Ide 27 listopada do szpitala to bedzie 36tc+2dni, a do 38 tc mam miec wywołany porod ze wzgledu na te podwyzszone kwasy zolciowe. Steresuje mnie troche ten pobyt w szpitalu, ale co zrobic.
Lekarze wiedzą co robią... Będzie dobrze!!! Z
Dzidzulą wszystko ok a to najważniejsze...

Oj dziewczyny z Wami chyba już lepiej bo jakoś tu cicho dzisiaj... Jak samopoczucie!?

Ja jakos kiepski humor dzis akurat miałam. Zupełnie bez powodu, wiec zupełnie bez sensu. Starsza córka wróciła z przedszkola w dość niesubordynowanym stanie, wiec zdążyła mnie szybko wyprowadzić z równowagi. Kaszle brzydko i waham sie, czy ja wysłać do lekarza jutro na osłuchanie czy jeszcze nie. Teraz brzuch sie spina :( wiec jutro musi byc lepiej :)

Czyli idziesz do szpitala i wyjdziesz z niego juz z dzieckiem? Jaaaa, a to perspektywa!

reklama
Do góry