reklama
Super!!! Waga taka jak u mojego była w środę!Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze, Malutki wazy 1900 g. Szyjka sie nie zmienia, pessar dobrze trzema. Ostatni miesiac lezenia przed nami
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
KasiaK1909
Aktywna w BB
Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.
kasia2309
Fanka BB :)
Trzymaj się! Jesteś pod opieką, to najważniejsze. Oby wszystko się w miarę szybko wyciszyło. Dzidziuś musi jeszcze trochę w brzuszku posiedzieć, trzeba walczyć! [emoji4]Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
justa355
Zaangażowana w BB
A który to tydzień? Trzymam kciuki!!!Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.
KasiaK1909
Aktywna w BB
Tydzień 24A który to tydzień? Trzymam kciuki!!!
KasiaK1909
Aktywna w BB
Dziewczyny czego ja się dowiedzialam leku Adalat tego który przyjmowałam nie można przyjmować z magnezem . A ja tak właśnie go brałam i nie dział. Hm... Szkoda że dopiero teraz się o tym dowiedziałam.
sylvvia136
Zaciekawiona BB
Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.
Będzie dobrze.
Trzymamy kciuki !
reklama
Evelina87r
Fanka BB :)
Ohoho ale pokaźna szyjka! Jest czego zazdrościć Suuper!Cześć dziewczynki
My już po wizycie. W poniedziałek zaczynamy 32tc. Na dzień dzisiejszy szyjka mierzy 3,8cm i nie skrocila się ani troszkę Doktorka bardzo zadowolona, ja też.
Najważniejsze ze tam jestes pod ciągłą opieką. Wyciszą skurcze i zabpare dni wrocisz do domku. Bedzie dobrze!
Podziel się: