reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny czego ja się dowiedzialam leku Adalat tego który przyjmowałam nie można przyjmować z magnezem . A ja tak właśnie go brałam i nie dział. Hm... Szkoda że dopiero teraz się o tym dowiedziałam.
Ja to czasem mam wrażenie, że więcej dowiem się z Internetu. Dziś też mówię do mojej doktorki ze ta morfologia to taka bez szału... mówi do mnie, że zwiększymy 2x1. Pytam więc jej czy to prawda, że z magnezem nie można brać. Odpowiada, że tak... I gdyby nie wy... to doktorka chyba by mi nie powiedziała tego [emoji13] A skąd taki zwykły człowiek może wiedzieć. Ehhh z tymi lekarzami.

reklama
Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.

Będzie dobrze.
Trzymamy kciuki !

Część dziewczyny ja w szpitalu od 10 mialam robione już 2 razy KTG skurcze się piszą i brzuch cały czas twardnieje , podali mi kroplówke nospy i antybiotyk z przymrużeniem oka może uda się trafić by zachamowC te skurcze . Magnez jutro bo dzisiaj brałam rano Adalat a on podobno źle działa z magnezem. Trzeba leżę i tyle. Miejmy nadzieję że będzie lepiej.

Będzie dobrze.
Trzymamy kciuki !

Walcz Kochana, nie poddawaj sie! Będzie dobrze, musi byc! Trzymam za Ciebie i dzieciątko kciuki :*

Jesteśmy z Tobą! <3

Czytam właśnie ze posiadając aplikację rossman - rosnę mozna odebrac za 1 grosz pieluszki "1" pampers premium care 22szt. Promocja do 31.12.17. Bedę pon. w laboratorium to podjadę a co 8-)

reklama
Czytam właśnie ze posiadając aplikację rossman - rosnę mozna odebrac za 1 grosz pieluszki "1" pampers premium care 22szt. Promocja do 31.12.17. Bedę pon. w laboratorium to podjadę a co 8-)
Tylko to jest od 34tc. A ja się też cieszyłam. Na szczęście promocja długo trwa, to na początku grudnia jeszcze się załapię [emoji4] o ile nie zapomnę [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry