reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja również już po wizycie, z małym wszystko dobrze, ale gorzej z moją szyjka. Z 3,00 cm spadła przez tydzień do 2,26 :(
Ciesz się że miałaś zmierzona mi dziś nie chciał mierzyć bo powiedział po badaniu ze jest dobrze i nie będzie tam generał aparatem usg.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Ciesz się że miałaś zmierzona mi dziś nie chciał mierzyć bo powiedział po badaniu ze jest dobrze i nie będzie tam generał aparatem usg.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

O widzisz. A mnie znowu ginekologiczne nie badala bo stwierdziła że nie będzie mi tam grzebać, tylko ją zmierzy. Ach Ci lekarze..

Ja dzisiaj bede miala mierzona po raz pierwszy od zabiegu....brr na sama mysl mam stres. Ale z drugiej strony lepiej wiedziec co sie z nia dzieje, czy sie skraca czy stoi w miejscu.

O widzisz. A mnie znowu ginekologiczne nie badala bo stwierdziła że nie będzie mi tam grzebać, tylko ją zmierzy. Ach Ci lekarze..
Ja wczoraj zadzwonilam do mojego lekarza prowadzacego (ktory jest chwilowo nieobecny) zeby zapytac czy mam domagac sie na wizycie kontrolnej mierzenia przez usg. Odpowiedzial mi ze tak naprawde nie ma procedur jak postepowac w takiej sytuacji, ale on by mierzył i skontaktuje sie z lekarka ktora go zastepuje i poprosi aby zrobila badanie.Wiec w tym temacie to chyba lekarze dzialaja troche intuicyjnie i indywidualnie z kazda pacjentka bo ogolnie przyjetych zasad poprostu nie ma.

reklama
Do góry