reklama
Już jestem po,szew założony,nic nie pamiętam co się działo:-)Najgorsze z tego wszystkiego było cewnikowanie i to dziwne uczucie po:-)Mam nadzieję że szew będzie długo trzymał.Kochana będzie dobrze. Też denerwowałam się. Trzymam kciuki
Jouliettka
Fanka BB :)
A jak Ci wyszły badania prenatalne w 12 tygodniu?25tydzien sie zaczął bardzo sie uspokoiłam dzis mała wytykala język na usg .. i cały czas sie uśmiechała piękny widok nawet dostałam filmik od mojej gin
Ginekolog nic nie wspominał o pokazywaniu przez dzidzię języka?
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Jouliettka
Fanka BB :)
Czasami tak się może zdarzyć. Nie przejmuj się tym. Gdyby coś było nie tak to lekarz by powiedział. Najważniejsze, że wszystko ok i że szyjką ładna[emoji4]
Merlie123
Zaangażowana w BB
Za kazdym razem bada mi wszystko tak jak na prenatalnych. Mala wystawila jezyk w momencie polykania wod plodowych tylko raz. Nie mialam podejrzenia zespolu downa nic z tych rzeczy. Mialam badania robione nie tylko przez mojego ginekologa i nikt mi nic nie powiedział ze cos jest nie tak wiec nie przejmuje sie widocznie ma taki odruch
Anna będzie dobrze. Trzymam kciuki i pozdrawiamJuż jestem po,szew założony,nic nie pamiętam co się działo:-)Najgorsze z tego wszystkiego było cewnikowanie i to dziwne uczucie po:-)Mam nadzieję że szew będzie długo trzymał.
Jakby lekarzy coś zaniepokoiło to na pewno zleciliby dodatkowe badania.Za kazdym razem bada mi wszystko tak jak na prenatalnych. Mala wystawila jezyk w momencie polykania wod plodowych tylko raz. Nie mialam podejrzenia zespolu downa nic z tych rzeczy. Mialam badania robione nie tylko przez mojego ginekologa i nikt mi nic nie powiedział ze cos jest nie tak wiec nie przejmuje sie widocznie ma taki odruch
reklama
Podziel się: