Kindziorek
Fanka BB :)
Się okaże... [emoji1] ale sie nie nastawiam jakoś mega.... Chyba ze mi pomogą... [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Kathleen006 to moze ja sie wypowiem, bo sie naszukalam jak wsciekla. Z własnego doświadczenia: Nie bylam zadowolona z bebiko, lepiej bylo na hipp bio combiotik-ma przyjemny eco skład. U nas jednak strzałem w dziesiątkę byl bebilon pepti, bo tak jak zasugerowala @AgaBabajaga u nas problemem byla nietolerancja białka krowiego. Teraz Maly jest od przeszło 3 tyg na pepti i jest odpukać super.
I nic.... Bole, skurcze ustąpiły ale dół przygotowany..... Szyjka by chciała się rozciągnąć..... Był ciepły prysznic żeby może pobudzić i klops.... Z powodu szyjki mogą mnie nie puścić ale wolałabym czekać w domu na rozwój....