reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Się okaże... [emoji1] ale sie nie nastawiam jakoś mega.... Chyba ze mi pomogą... [emoji1]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Hej dziewczyny był już ten wątek ... ale jakie mleko modyfikowane polecacie ? Agulaa chyba poszukiwała lub polecała ponoć bardzo fajne? Pamiętacie co to było?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Kathleen006 to moze ja sie wypowiem, bo sie naszukalam jak wsciekla. Z własnego doświadczenia: Nie bylam zadowolona z bebiko, lepiej bylo na hipp bio combiotik-ma przyjemny eco skład. U nas jednak strzałem w dziesiątkę byl bebilon pepti, bo tak jak zasugerowala @AgaBabajaga u nas problemem byla nietolerancja białka krowiego. Teraz Maly jest od przeszło 3 tyg na pepti i jest odpukać super.

Witajcie z rana
Ja od wczoraj coraz większym stresie przedcesarkowym. Dziś prawie nie spałam, a od 4 rano boli mnie brzuch trochę jak przy miesiączce i często mi się napina. Objaw stresu. Nie wiem jak ja dotrwam do poniedziałku...chyba będę się szprycowac jakimś persenem i melisa.
Żeby tak można było wyłączyć myślenie :)

I nic.... Bole, skurcze ustąpiły ale dół przygotowany..... Szyjka by chciała się rozciągnąć..... Był ciepły prysznic żeby może pobudzić i klops.... Z powodu szyjki mogą mnie nie puścić ale wolałabym czekać w domu na rozwój....

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Te moje dzieciaki mnie wykoncza. Pchają sie na swiat a potem skurczy brak..... U mnie sie wyciszylo wiec leżę na ginekologii. Obym jeszcze dzis wróciła na porodowke. Jak nic sie nie zadzieje to zatrzymaja by byly 3 doby-nfz

Aga będzie dobrze. Tylko bez nerwow Cie proszę. Wytrzymaj do pon. Tylko dzis i jutro.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

@Kathleen006 to moze ja sie wypowiem, bo sie naszukalam jak wsciekla. Z własnego doświadczenia: Nie bylam zadowolona z bebiko, lepiej bylo na hipp bio combiotik-ma przyjemny eco skład. U nas jednak strzałem w dziesiątkę byl bebilon pepti, bo tak jak zasugerowala @AgaBabajaga u nas problemem byla nietolerancja białka krowiego. Teraz Maly jest od przeszło 3 tyg na pepti i jest odpukać super.

Super dziękuje :)!!! A jak u Was? Jak się macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I nic.... Bole, skurcze ustąpiły ale dół przygotowany..... Szyjka by chciała się rozciągnąć..... Był ciepły prysznic żeby może pobudzić i klops.... Z powodu szyjki mogą mnie nie puścić ale wolałabym czekać w domu na rozwój....

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Z mojego doświadczenie ciepły prysznic rozluźnia a nie pobudza, chodzenie po schodach lub skakanie na piłce ja robiłam jeszcze przysiady.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kazała mi położna wziąć prysznic.... Maz niedługo będzie to skocze sie wyszorowac i moze masaz krocza..... [emoji23][emoji23][emoji23] moze cos wspomoże....

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Najlepsze jest to ze po mnie wczoraj przyjechala kobitka u ktorej nic porodu nie zapowiadalo (ani szyjka ani skurcze) i wyslali ją na ginekologie. Mnie zostawili na przedporodowej.... I ona urodzila a ja nie.... Wku**ic sie można..... [emoji49][emoji49][emoji49]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Do góry