reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Aga wiem wiem.... Przy pierwszym straszyli ze przechodze i sie nie sprawdzilo. Zobaczymy we wtorek usg po zdjęciu.
A po porodzie ją utuczę.... Przemo urodził się 3150 a teraz jeden z większych w klasie [emoji6]. Poza tym dziewczynka lepiej jak drobniejsza [emoji4]

Dobre wiesci i to sie chce.... Wazne ze rzeczy potrzebne na poczatku są lub będą lada dzien... Reszte można dokupic w kazdej chwili...

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
No wiec wlasnie, dziewczynka drobniejsza może być, to nawet lepiej:) A zreszta to jaka jest waga przy urodzeniu chyba nie ma większego znaczenia. Mój młody tez się mały urodził bo miał 3 kg i 53 cm, a tez teraz jest jednym z wyższych w klasie, przerasta nawet chłopców starszych od siebie o ponad rok. I wiadomo, ze to sie jeszcze może zmienić, może przystopować z tempem wzrostu:)
Ja natomiast byłam kurduplem w dzieciństwie i nadal jestem ;)

Witaj w klubie..... Ja bylam zawsze kurdupel u to okrągły (nawet kiedys ksywa slonica Nelli-z bajki).
Kurdypelek nadal jestem ale nie ten przedział wagowy juz tylko nizszy- zmiana stylu życia...

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Co tu dzisiaj tak cichutko? Czy ktoś się wypakowal? :-)
Jak skończyłam 32 tydzien. Wyniki krwi mam kiepskie,aż się ginekolog zdziwił. I ciała ketonowe w moczu.
Ale mały już prawie 1900 g. Szyjka nadal jest, szew ja jakoś trzyma.
Szew ściągamy po ukończeniu 37 tc i w szpitalu.

Co tu dzisiaj tak cichutko? Czy ktoś się wypakowal? :-)
Jak skończyłam 32 tydzien. Wyniki krwi mam kiepskie,aż się ginekolog zdziwił. I ciała ketonowe w moczu.
Ale mały już prawie 1900 g. Szyjka nadal jest, szew ja jakoś trzyma.
Szew ściągamy po ukończeniu 37 tc i w szpitalu.
Też się nad tym zastanawiałam. Cichutko jak nigdy.
Figowa anemię masz? Ale aż tak bardzo źle masz te wyniki?
1900 to bardzo ładna waga jak na ten tydzień.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to prawda.... Co jakis czas dzisiaj regularnie zagladam i dopiero coś się zaczęło dziać na forum..... Figowa mam nadzieje, że to jednorazowe z tymi wynikami i bedzie dobrze. Lekarz zlecił Ci dodatkowe badania bądź powtórzenie?
Waga piękna. A szew dobrze, że trzyma. No i oczywiście zdjęcie w szpitalu bezpieczniejsze. U mnie coraz bliżej wtorku i wyjecia krazka.... I zaczynam powoli panikowac... Ale próbuje sie temu nie poddać...

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzis mam uczucie ciagniecia po bokach czasami na środku jak leze.. jak chodze jest ok.. nie boli mnie to.. jak myślicie co to moze byc? 19tydzień ciąży. Problem z szyjka :(

Do góry