Kindziorek
Fanka BB :)
Marcysia slodkosci i cudownosci.... [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 6,3 ale mmol/l. To wychodzi koło 10 chyba g/dł. Czyli tak jak mówię tragedii nie ma. Hemoglobine i czerwone krwinki zawsze miałam niskie. Ponoć z powodu problemu z whlanianiem żelaza. Na razie mam brać go więcej, tzn.rano i wieczorem.Figowa,
Bardzo niska hemoglobina. Ja w pierwszej ciazy przy poziomie 8 leżałam w szpitalu na hematologii i miałam dożylnie podawane w kroplowce żelazo. Mówili, ze przy 7 miałabym już transfuzje krwi.
Masz tendencje do anemii?
Byłaś u hematologa?
Witam ciotki.
Ja się nie mogę ogarnąć w domu. Jest tyle roboty ze szok. Aż macica mnie piecze, chyba za wielki wysiłek odrazu. Dzisiaj byłam z Jasiem u lekarza na usg bioder i mózgu. Niby w normie. Kolejna wizyta za miesiąc plus wizyty u czterech specjalistów w tym dwie w Krakowie. Młody jest za mały do fotelika więc jadąc ja trzymam go w rozku, wariactwo. Ehh jestem taka zmęczona. Help.
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny Jasio[emoji7] wycałuj go od cioć
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
@kathleen kochana jak sie masz? Jak maly Marcel? Wiadomo kiedy wychodzicie? Opowiadaj cos