reklama
Jouliettka
Fanka BB :)
Teoretycznie wychodzi taniej na Wish ale tam płaci się za wysyłkę a na Ali w większości nie, dlatego akurat dla mnie na Ali wychodzi taniej[emoji4]Ja zamawiam przez aplikacje Wish ... sa takie same produkty jak na alliexpress ale wydaje mi sie ze tańsze dosyc długo jednak czeka sie na przesyłkę... czasami przyjdzie wczesniej ale miesiąc dwa trzeba czekac
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Kindziorek
To bede musiała tam zajrzeć.... A to nasz wczorajszy zakup-materac
Jouliettka
Super. Ja takie rzeczy jak wózek, fotelik samochodowy, łóżeczko, materacyk, wanienka mam po córci. Kupowaliśmy uniwersalne kolory to teraz bez problemu będą dla małego [emoji4]
ania_miki89
Aktywna w BB
Hej dziewczynytrzymam kciuki za wizyty ja mam dziś kontrolną wizytę u gin., ciekawe czy pesser założony tydzien temu trzyma... mam lekkiego stresa. Dziewczyny czy mialyscie skurcze w 23 tygodniu? Jeśli tak to jak często?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Jouliettka
Mam skurcze, czyli twardnienia brzuszka od 15 tygodnia. Teraz skończony 26 tydzień i brzuch stawia się 5-8 razy na dobę.Hej dziewczynytrzymam kciuki za wizyty ja mam dziś kontrolną wizytę u gin., ciekawe czy pesser założony tydzien temu trzyma... mam lekkiego stresa. Dziewczyny czy mialyscie skurcze w 23 tygodniu? Jeśli tak to jak często?
ania_miki89
Aktywna w BB
No czyli to normalne tak? Niektóre dziewczyny nie mają skurczy.Mam skurcze, czyli twardnienia brzuszka od 15 tygodnia. Teraz skończony 26 tydzień i brzuch stawia się 5-8 razy na dobę.
Jouliettka
Znacie jakieś skuteczne sposoby na podniesienie ciśnienia? Nie daje już dziś rady
Jouliettka
Wszystko zależy body tego czy powodują skracanie szyjki. U jednych będzie to normalne u innych nie. Każdy organizm jest inny.No czyli to normalne tak? Niektóre dziewczyny nie mają skurczy.
reklama
Hej ja mam skurcze tzn twardnienie brzucha od 18 tygodnia, to właśnie przez nie zaczęła skracac mi się szyjka, teraz skurcze występują w sporej ilości ok 20 na dobę. Mam założony szew od 23 tygodnia, tylko on trzyma resztke szyjki.No czyli to normalne tak? Niektóre dziewczyny nie mają skurczy.
Podziel się: