Kindziorek
Fanka BB :)
Witam wszystkie [emoji3]. Moje chłopaki jeszcze śpią a juz prawie botwinke mam gotową [emoji3]. Miłego dzionka i weekendu. Za jakies 2 godz goscie więc ja się wyłączam na weekend.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj też mam w planach przeglądanie ubranek po synku, i wypranie ich. Tylko ze tam mam od 56 a grozi mi poród wcześniaka to 50 muszę zamówićHej dziewczyny. Piękna dziś pogoda za oknem.
Dziś w końcu postanowione. Idę na strych poprzeglądać ubranka po córci i może zamówię coś dla małego [emoji4]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Marcysia, A Twój Jasiu jaki duży urodził się i w którym tygodniu?Jazka. Ja tam nie dokupuje mniejszych. Będzie mój malutki miał troszkę za duże ubranka, ale co to szkodzi
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom