reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzien dobry Mamusie, zycze Wam wszystkiego najlepszego, usmiechu i radosci na twarzy kazdego dnia, szczescia, zebyscie byly dumne ze swoich pociech, aby kazda zla chwile w Waszym zyciu Dzieciatko zamienily w radosna.
Ja jeszcze musze poczekac na zostanie Mamusia bo nie jestem jestem pelnoprawna ;) Maz mowi ze moze synek jeszcze dzis prezent mi dzis zrobi. Maz dzisn ojca w czerwcu na pewno bedzie obchodzil pelna paraaa!

Mi dzis przeskakuje suwaczek na 39tydz.moze to ostatnia prosta przed nami.
Milego dnia :-D

Kochane to również i ode mnie aby ten rok był pomyślny dla nas jako swiezoupueczonych mamusiek :)

A wogole to miałam piękny sen, śniło mi się ze zaczynam rodzic później nagle zasypiam budzę się i dziecię już jest a ja mówię, ze nie pamietam kiedy urodziłam a lekarz ba to by my tu takie czary mary robimy ...

Życzę każdej z nas tak przyjemnego porodu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny zdarzały Wam się kłucia w podbrzuszu, w okolicy jajnika? Coś mnie dziś czasami zakłuje. Nie trwa długo, tylko ukłucie i przechodzi ale mnie to denerwuje. Nie boli, tylko tak czuć jakby ktoś szpilkę wbił.Wrr.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Jouliettka mi się tak zdarzało, ale tylko wtedy jak wykonywałam gwałtowne ruchy, np. za szybko wstałam, albo szybko się obróciłam. Ukłucie trwało chwile ale czasem mnie aż zatykało.

Mamusie też życzę Wam w tym dniu przede wszystkim dużo miłości, uśmiechu, radości z pociech, oby to macierzyństwo przynosiło tylko dni pełne uśmiechu [emoji4]

Jouliettka mi się tak zdarzało, ale tylko wtedy jak wykonywałam gwałtowne ruchy, np. za szybko wstałam, albo szybko się obróciłam. Ukłucie trwało chwile ale czasem mnie aż zatykało.
Mnie kłuje ale nie jest to mocne. Czasami przy wstawaniu też się zdarzy, że tak mocno zakluje ale dziś to jest takie delikatne tylko, że powtarza się co jakiś czas.

reklama
Jak się położyłam to kłuje w innym miejscu. Chyba to jednak będzie jelito. Bo kluje i trochę boli w okolicy kości biodrowej i się rozchodzi dalej. Znów dokuczają mi zaparcia i chyba daje znać zespół jelita drażliwego

Do góry