Też to rozważam cały czas, jednakże po pierwsze nie mam auta a po drugie mój lekarz mówi że w tym szpitalu mają lepszy sprzęt dla maluchówJazka ja rodziłam córeczkę i teraz też będę w szpitalu oddalonym o około 60 km. Tak samo jeżdżę do lekarza prowadzącego. Wszystko dla dobra synka.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Czekamy kochana na rozwoj sytuacji i kciuki trzymamy [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Cześć dziewczyny melduje się z Wawy, leżę pod ktg i palotka skurczowa jeszcze testu okscytocynowego nie rozpoczęto a mi już skurcze się piszą ... ciekawa jestem jak to się skonczy...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jouliettka
Fanka BB :)
To szpital, który wybrałam ma świetny sprzęt i słynie z ratowania tych najmniejszych dzieciątek. Jestem z woj. Łódzkiego i będę rodziła w Instytucje Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi.Też to rozważam cały czas, jednakże po pierwsze nie mam auta a po drugie mój lekarz mówi że w tym szpitalu mają lepszy sprzęt dla maluchów
Jouliettka
To są szanse, że już dziś nie będziesz w dwupaku[emoji4]. Trzymam kciuki.Cześć dziewczyny melduje się z Wawy, leżę pod ktg i palotka skurczowa jeszcze testu okscytocynowego nie rozpoczęto a mi już skurcze się piszą ... ciekawa jestem jak to się skonczy...
AgaBabajaga
Kathleen
Ja to się ponprostu ciesze, ze ten weekend minal
A tobie życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania
I trzymam mocno kciuki żeby wszystko przebiegło tak jak byś tego chciała
Ja to się ponprostu ciesze, ze ten weekend minal
A tobie życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania
I trzymam mocno kciuki żeby wszystko przebiegło tak jak byś tego chciała
Kathleen006
Czekamy kochana na rozwoj sytuacji i kciuki trzymamy [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Mam swoje skurcze obserwowali mówią ze jest Ok; nie podają mi okscytocyny żebym nie urodziła ale welfon porodowy już mam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Ale super. A ile dzidzia wazy twoja ? [emoji5][emoji5]Mam swoje skurcze obserwowali mówią ze jest Ok; nie podają mi okscytocyny żebym nie urodziła ale welfon porodowy już mam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kindziorek
Kathleen super. Oby szybko poszlo i bez problemów.
Kathleen006
Ale rodzic mam chyba dopiero za tydzień :/ usg nadal nie miałam krążą dwa terminy koniec tego tygodnia lub początek połowa następnego ..,
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Beda chcieli na bank cie do 37.0 utrzymac jak sie uda. Ja marze zeby minimum tez tak dotrwac czyli 6 dni jeszcze. A szczytem marzen jest 4 czerwca 38.0 i ani dnia dluzej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ale rodzic mam chyba dopiero za tydzień :/ usg nadal nie miałam krążą dwa terminy koniec tego tygodnia lub początek połowa następnego ..,
Podziel się: