reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kathleen, to może być tak, ze za tydzień po prostu zaczniesz rodzic:) super, ze to już koniec:) ciężko ueierzyc, ze jednak ci się udało tak daleko dojechać z tymi infekcjami:)
Sama tez nie wierze w to, ze ja tak długo wytrwałam z ta moja dziurą w macicy...
Jeszcze trochę tylko i będzie po wszystkim :)

Infekcje szyjki, infekcje układu moczowego, 8mm szyjki, wpuklenie pęcherza do pochwy, niedoczynnosc tarczycy, cukrzyca, cholestaza, w trakcie niewydolność łożyska i pępowiny

Oby tylko mały się zdrowy urodził ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale szczerze to trochę się zaczynam obawiać tego naturalnego porodu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nigdy nie byłam za cesarka chyba, że jest to konieczne do ratowania mamy lub dzidziusia ale biorąc pod uwagę Twoje liczne infekcję może byłaby bezpieczniejsza. Popytaj lekarza jakie mają podejście do tego.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie byłam za cesarka chyba, że jest to konieczne do ratowania mamy lub dzidziusia ale biorąc pod uwagę Twoje liczne infekcję może byłaby bezpieczniejsza. Popytaj lekarza jakie mają podejście do tego.

Mam być ponoć na sntybiotyku do końca, możliwe ze i w trakcie porodu sntybiotyk będzie podawany

Dla Ciebie pewnie poród naturalny będzie mniejszym obciążeniem bo organizm jest osłabiony po antybiotykach a cesarka to jednak operacja. Lekarze znają Twoja sytuacje i będę wiedzieć, które wyjście jest najlepsze

Dla Ciebie pewnie poród naturalny będzie mniejszym obciążeniem bo organizm jest osłabiony po antybiotykach a cesarka to jednak operacja. Lekarze znają Twoja sytuacje i będę wiedzieć, które wyjście jest najlepsze

Wiecie co mnie zaparcia wykańczają, az słabo mi się robi a co dopiero poród No ale coz będzie trzeba zebrać siły i nie zemdleć tam

Planuje skorzystać z prywatnej położnej w trakcie porodu

reklama
Do góry