reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Kathleen,
rozumiem ze infekcja szyjki?
Współczuje ci bardzo, masz naprawdę strasznego pecha z tym świństwem :(
Oby to już ostatni raz.
Pocieszające jest to, ze masz już 32 tc. Już jesteś po w miarę bezpiecznej stronie:)

Infekcja układu moczowego, a ja wczoraj sama prosiłam lekarza o profilaktyczna morfologię moczu ... bo miałam robiony posiew 2tyg temu i był jałowy mocz i szyjka. A wczoraj cos mnie tknęło No i dziś na własne życzenie mam ...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen,
Ja dziś rozmawiałam i z kuratorium i z policja z wydziałem ds nieletnich i patologii. Poradzili mi żebym napisała oficjalne pismo z opisem tych wszystkich zdarzeń i dostarczyła je do nich do tego wydziału. Oni wtedy (tzn policja ) zgłoszą sprawę do sądu rodzinnego.
Ja już napisałam to pismo. No ale w międzyczasie sprawa się trochę przechyliła na nasza korzyść. Musimy się teraz zastanowić czy od razu to pismo na ta policję składać czy poczekać jeszcze na dalsze dzialania szkoły.

Ach rozumiem, No to sie zastanówcie pytanie czy dyrekcja sobie poradzi - Wogole idealnie gdyby synek miał jakas kamerkę ukryta tak by mozna było nagrać kilka takich zdarzeń jako dowód ..

Kathleen,
rozumiem ze infekcja szyjki?
Współczuje ci bardzo, masz naprawdę strasznego pecha z tym świństwem :(
Oby to już ostatni raz.
Pocieszające jest to, ze masz już 32 tc. Już jesteś po w miarę bezpiecznej stronie:)

W 33tc zacznę brać antybiotyk, pewnie z 7-10 dni wiec w 34 skończę lub początek 35tc, znowu posiew kolejne kilka dni ale mam zamiar po zakończeniu tego antybiotyku poprosić o sterydy i o rozwiązanie zaraz po zakończeniu antybiotyku w 35tc lub 36tc

Ja tez chodzę jak pingwin:laugh2: dziś spojrzałam w lustro i stwierdziłam, ze moj brzuch jest
ogroooomny . Wydaje mi sie, ze w pierwszej ciazy taki duży nie był na tym etapie.
Jest wielki, prześwitują przez skore żyły i czuje nieprzyjemne naciągnięcie skory. Ciąża to jak dla mnie nie jest normalny stan:)

Wy chociaż chodzicie... ja nie jestem w stanie nawet chodzić do łazienki dosłownie mam 5 małych kroków a ja ledwie się podnoszę i dobrze ze są podpórki i ściana bo inaczej to nie wiem jak bym doszła ...

W ostatnich dwóch tyg to brzuch mi meeega urósł

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kathleen. Tyle już przeszlas. Jeszxze troszkę czasu i dzieciatko będzie z Tobą. Ps. Jesteś sama w pokoju czy masz stały ruch?

Jestem od dłuższego czasu w pokoju dwuosobowym z stała współlokatorka, koleżanka tez leżąca :) ona ma odpływanie wód płodowych od 22tc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry