Kathleen006
Fanka BB :)
Nie martw sie bo to nie dziala dobrze na ciebie, dzidzie no i na macice bo stres dodatkowo powoduje skurcze. Ja tez nie jestem szczesliwa ze sobie tutaj siedzie i w dodatku po kazdym antybiotyku wychodzi mi inna bakteria. Jak jedna wybija to druga sie wprowadzi. Nie wiem czy te probiotyki w ogole cos daja skoro moja flora fizjologiczna tez padła... Ja to sie poddaje decyzji lekarzy, biore te antybiotyki dozylnie i mam mierna nadzieję ze po wymaz wyjdzie mi prawidlowy bo przeciez teraz cały czas cos. Modle sie tylko zeby leczenie dzidziusiowi nie zaszkodzilo i zeby sie niczym ode mnie nie zaraził... I zeby tylko jakos dotrwac do bezpiecznego tygodnia.
Kobieta w ciąży jest narażona na różne infekcje, to rozumiem ale zeby non stop pomimo leczenia cos wylazilo to przesada. Przerzucilam sie na jogurty naturalne zeby sobie troche odbudować dobre bakterie ale nie wiem co jeszcze robic... Moze zapytac o cos dopochwowo tzn jakis probiotyk. Bo zanim dojdzie z żołądka do sfer intymnych to nie wiem czy te bakterie dobre same nie zdechna...
Widzę ze mamy to samo u mnie jedna za druga bakteria jedno się wytępi to drugie się przywlecze co jedno to gorsze, ja się tylko boje o małego żeby jemu nie zaszkodziło .. a dziś rano mówiłam mężowi mam przeczucie i presję wewn ze trzeba szybko wziąć się za przygotowania małego itp
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom