Hej, gratulacje 36 tyg
ja dzis 34.1. Moja ginka powiedziała, ze, jeśli na następnej wizycie waga dziecka będzie 3 kg i bede miala 36.1 tc, to mogę wstawać i odstawiac leki także chyba takie jest postepowanie
dla mnie to będzie mega dziwne tak wstać od razu po 2.5 msc leżenia, pd wczoraj pozwalam sobie na odrobinke więcej, np kilka min dłuższy prysznic i obiad przy stole, a nie na leżąco i powiem szczerze, ze po takim 10-15 min pobycie w łazience troche boli brzuch.
Dziewczyny ja wzięłam wczoraj ten antybiotyk na drogi moczowe, to saszetka i jedna dawka leku, po 5 dniach posiew, ja od początku stosuje provag żel, bo przy aplikowaniu luteiny stwierdziłam, ze warto jakos sie wspomoc, doustnie tez czasem biorę multilac, ale nie jakos wielce regularnie, teraz wezmę kilka dni...
@Kathleen006 kochanie jak tam? W weekend w szpitalu, to sie mało dzieje, pewnie w poń ma tym dużym obchodzie cos powiedzą... Myślę o Tobie odkąd wstałam, a ze masz tu tyle pozytywnych myśli od nas, to wszystko musi byc ok!
@AgaBabajaga ja wlasnie weekendy lubie, maz w domu, często odwiedza mnie rodzice albo ktoś ze znajomych i jakoś mi szybciej leci czas, dla mnie najgorsze sa poniedziałki, bo caly tydz przede mna, a ja w pt zaczynam nowe tyg, wiec tak odliczam tylko.
@Nygusek jak u Ciebie? Nadal w dwupaku?