reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Witaj Mrówaa
Z nami będzie weselej.
Asiu
Super wieści ja byłam też u lekarza w 29+1 a moje ważyło 1470g
Z nami będzie weselej.
Asiu
Super wieści ja byłam też u lekarza w 29+1 a moje ważyło 1470g
EM Ka
Wlasnie uprzedzali mnie ze mogę go czuć i wczesniej nie wkładałam paluchów tam natomiast dzisiaj bałam sie ze wypadnie mi podczas wizyty w wc i nie musiałam wkładać paluchów głęboko bo miałam wrażenie ze jest w połowie na zewnątrz ... Jutro mam wizyty wiec mam zamiar do jutra leżeć zobaczymy ci mi powie lekarz ...
Ziemniaczek
Kurcze nie wiem nie chce mi się wracać do tyłu i szukać.
Ziemniaczek
Emka
Ja tak miałam z szwem. Jak szłam do wc to bałam się że podczas załatwiania się szew mi się rezerwie i dziecko wypadnie do wc że urodze podczas parcia. Widzę że nie jestem jedyną. Do tej pory boje się jak idę do toalety.
Ja podczas robienia......... Trzymam papierem przód i cisne hehe zawsze tak robię ale to ze strachu.
Ja tak miałam z szwem. Jak szłam do wc to bałam się że podczas załatwiania się szew mi się rezerwie i dziecko wypadnie do wc że urodze podczas parcia. Widzę że nie jestem jedyną. Do tej pory boje się jak idę do toalety.
Ja podczas robienia......... Trzymam papierem przód i cisne hehe zawsze tak robię ale to ze strachu.
EM Ka
Oj tak wlasnie kończyłam zapodalam sobie jeszcze czopek glicerynowy zeby nie musieć sie "męczyć"
Ale strach jest ...jeszcze jak na złość maz wrocil pózniej z pracy jutro wczesniej musi wyjechać ... Masakra, musze Zadzwonic do rodziców by jutro odebrali młodego ... I sie nim zajęli ...
Ale strach jest ...jeszcze jak na złość maz wrocil pózniej z pracy jutro wczesniej musi wyjechać ... Masakra, musze Zadzwonic do rodziców by jutro odebrali młodego ... I sie nim zajęli ...
Ziemniaczek
Emka
Jeszcze zostało nam 10 tygodni strachu do 40 tc. Myślę że dotrwamy do tego czasu
Jeszcze zostało nam 10 tygodni strachu do 40 tc. Myślę że dotrwamy do tego czasu
Jadwiga orłowska
Haj, ja kupiłam reklamówkę ubranek na pierwszy miesiąc czyli 54 cm, tyle że wzięłam używane na tzw wyprzedażach garażowych. Jakby co to w carrefour obok mają rozmiary 000 dla wcześniaków to bez problemu kupię i zamówiłam już kosmetyki, pieluszki flanelowe i tetrowe, butelkę szklaną, wkładki laktacyjne i poporodowe. To mąż to przywiezie i weźmie jeszcze kombinezon po starszej oraz pościel która mi jeszcze została po starszych a jest w dobrym stanie.
Skurcze zmniejszyły częstotliwość do kilku na dobę. Następną taką akcję przewiduję ok 13 września, oby i wtedy udało się przetrwać.
Marluna oni pewnie patrzą jak ta akcja wpływa na szyjkę, może jej nie rozwiera, i tak już zostanie.
Jutro muszę w końcu zrobić glukozę i się martwię czy będą wyniki do 31 bo wtedy mam wizytę u położnej. Wcześniej z tymi skurczami się nie wybierałam, a teraz trochę późno. I boję się że zesłabnę, bo ciągle leżę.
Skurcze zmniejszyły częstotliwość do kilku na dobę. Następną taką akcję przewiduję ok 13 września, oby i wtedy udało się przetrwać.
Marluna oni pewnie patrzą jak ta akcja wpływa na szyjkę, może jej nie rozwiera, i tak już zostanie.
Jutro muszę w końcu zrobić glukozę i się martwię czy będą wyniki do 31 bo wtedy mam wizytę u położnej. Wcześniej z tymi skurczami się nie wybierałam, a teraz trochę późno. I boję się że zesłabnę, bo ciągle leżę.
reklama
EM Ka
Ziemniaczek oby ! Ja pewnie nie bede spać do jutra ...
Podziel się: