reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
VITA Pomidory to mój przysmak jem dużo też kapusty papryka i zawsze miałam te szczawiany. Pij zurawine codziennie jest paskudna bo ja pije z wodą to ci znikną, tak myślę bo ja nie mam pierwszy raz i w dodatku pierwszy raz pije zurawine to pewnie od niej.
ASIEK Zapytam się ginka,
A ja zrobię też ten posiew i zobaczę co mi wyjdzie

Jeszcze nie urodziłam chociaż bardzo bym chciała. Skurcze o 23 się wyciszyly. Lekarze na obchodzie powiedzieli żebym wytrzymała jeszcze tydzień. Dziś zaczęłam wstawać i krótki spacer po korytarzu jest dla mnie bardzo męczący nie mam siły po takim czasie leżenia. Odszedł mi też czop. Nie wiem czego mam się spodziewać i jak to się rozwinie, ale bardzo chciałabym mieć już swoje maleństwo i być po porodzie. Nie jest tak łatwo urodzić;)

Aniołkowa mamo to pomyliłam ci tygodnie bo myślałam że 26 i6 dni ale dzięki Bogu synek sobie dobrze radzi.

HOPE dasz radę tyle za tobą. Ty chcesz urodzić ja jeszcze nie. Niedługo będziesz miała swoje kochane maleństwo.
ANIOLKOWA
To prawie 28 t mi jeden lekarz też dał czas właśnie do 27 t ale postaram się trochę dłużej tyle ile mogę. Do 26 tyg dziecko ma szansę przeżyć więc jeszcze 3 tyg ale czas się dluzy

Zimniaczek nie masz racji, bo oglądłam na dzień dobry tvn że już w 23 i 24 tyg Dzidziusia mogą uratować. Czytałam też pamiiętnik dziewczyny która urodziła w 24 tyg i Chłopczyk ma dziś 2 latka i jest pełnosprawny.

reklama
Do góry