reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
VITA Pomidory to mój przysmak jem dużo też kapusty papryka i zawsze miałam te szczawiany. Pij zurawine codziennie jest paskudna bo ja pije z wodą to ci znikną, tak myślę bo ja nie mam pierwszy raz i w dodatku pierwszy raz pije zurawine to pewnie od niej.
ASIEK Zapytam się ginka,
A ja zrobię też ten posiew i zobaczę co mi wyjdzie
ASIEK Zapytam się ginka,
A ja zrobię też ten posiew i zobaczę co mi wyjdzie
Jeszcze nie urodziłam chociaż bardzo bym chciała. Skurcze o 23 się wyciszyly. Lekarze na obchodzie powiedzieli żebym wytrzymała jeszcze tydzień. Dziś zaczęłam wstawać i krótki spacer po korytarzu jest dla mnie bardzo męczący nie mam siły po takim czasie leżenia. Odszedł mi też czop. Nie wiem czego mam się spodziewać i jak to się rozwinie, ale bardzo chciałabym mieć już swoje maleństwo i być po porodzie. Nie jest tak łatwo urodzić
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ziemniaczek ja urodzilam synka w 27t6d i dziś ma 23 dni (31t1d)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
HOPE dasz radę tyle za tobą. Ty chcesz urodzić ja jeszcze nie. Niedługo będziesz miała swoje kochane maleństwo.
ANIOLKOWA
To prawie 28 t mi jeden lekarz też dał czas właśnie do 27 t ale postaram się trochę dłużej tyle ile mogę. Do 26 tyg dziecko ma szansę przeżyć więc jeszcze 3 tyg ale czas się dluzy
ANIOLKOWA
To prawie 28 t mi jeden lekarz też dał czas właśnie do 27 t ale postaram się trochę dłużej tyle ile mogę. Do 26 tyg dziecko ma szansę przeżyć więc jeszcze 3 tyg ale czas się dluzy
reklama
Ziemniaczek
VITA ciesze się że nie man racji, no to jeszcze tydzień mi został i będę spokojna.
Podziel się: