reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

NAFOCZKA.
Śliczna dzidzia dopiero teraz zobaczyłem zdjęcie. Boję się że ja nie wytrwam do tego czasu. U mnie długa i nudna droga eh szkoda gadać.

reklama
Po szczypaniu brodawek mam 3 cm rozwarcia. Ginekolog powiedziała, że mam świetne warunki i szybko urodzę. Już mogę mieć znieczulenie, więc może i ja dziś albo jutro urodze. Chyba nie dotrwamy do skonczonego 37 tc :)
Nafoczka jaką on ma ciemną karmacje :) ! Już masz go przy sobie cały czas?

Ale się złożyło, że wszystkie w tak krótkich odstępach czasu. Hope to jesteśmy z Tobą i niedługo będziesz juz tulila swojego malucha, zazdroszczę [emoji7]

HOPE
Fajnie masz już koncoweczka kiedy ja tak będę mieć nie mogę już się doczekać. Kiedy przyjedzie na mnie czas to powiem mojemu żeby mnie poszczypal w brodawki hehe, to rozwarcie będę mieć już na 10 cm.
Dobra koniec żartów dzisiaj mam dobry humor tak bez powodu

SAMARAD. Spoko ja mogę leżeć ale żebym wiedziała że warto. Najgorzej jeśli czyta się złe rzeczy to wtedy jest dół. Przestanę już podróżować po różnych forach bo człowiek się naczyta złych rzeczy a później martwi się, więc zostaje tylko z wami, bo tu jak narazie same dobre wiadomości.
29 tyd są już sporo ja dopiero początek 23tc

reklama
Do góry