reklama
Dordaw
Fanka BB :)
U mnie dziś od rana brzuch twardy i wstaje. Dopiero gdzieś od godziny zaczął się uspokajać. Trochę mnie podlamuje to, że leżę, leki biorę, wstaje tylko jak trzeba, a mimo wszystko jakieś takie dolegliwości się pojawiają. Juz dzisiaj się zastanawiałam czy na IP nie jechać żeby mi jakiś magnez podali czy coś, ale teraz jak się trochę uspokoił to pewnie uznaliby mnie za przewrazliwiona Czekam na wtorkowa wizytę u gina jak na szpilkach. Zazdroszczę tym z Was, które mogą z tej pieknej pogody skorzystać, ahhh...
Hope napisz tez jak u Ciebie.
Hope napisz tez jak u Ciebie.
Ja po wczorajszym USG i dotykaniu brzuszka nie spałam od 4 rano bo czułam ból w podbrzuszu, do tej pory jeszcze mnie całkiem nie puścił ból. Jutro jadę na IP pobrać posiew i już się martwię tą wizytą i wyjściem z domu. Też mi jest przykro ze tak pięknie jest na dworzu, a ja w domku. Ale po tym wszystkim myślę że nie będę sobie niczego zalowala Wiecie jak bardzo chciałabym już zakończyć 34 tc.. A tu jeszcze trochę przede mną.
Hej brzuszki kochane. Przykro mi ze Wam twardnieja , u mnie tez miekko nie jest.
Lezakuje w szpitalu no i ktg roznie, rano 115,pozniej 120 .Skurcze nie wychodza, jedynie takie delikatne. Jeszcze troche i utulimy malenstwa.
Buziam Was.
Lezakuje w szpitalu no i ktg roznie, rano 115,pozniej 120 .Skurcze nie wychodza, jedynie takie delikatne. Jeszcze troche i utulimy malenstwa.
Buziam Was.
Ja nie rozumiem tego, że mnie nie poloza do szpitala.. Czulabym się bezpieczniej. Dzisiaj znowu przeglądałam to forum od początku i pozytywnie to Na mnie działa, że dziewczyny donosily ciąże. Muszę czasem do tego wracać żeby brać siłę na kolejne dni. Chyba spakuje już torbę do szpitala.
Brzuszek z blizniaczkami to duży ciężar ale mieć takie dwa cuda w brzuchu! Było to dla Was pewnie duże zaskoczenie, że będą bliźniaki?
Brzuszek z blizniaczkami to duży ciężar ale mieć takie dwa cuda w brzuchu! Było to dla Was pewnie duże zaskoczenie, że będą bliźniaki?
reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Mi się dopiero 28 kończy.. Jutro rano idę na pobranie i oddać mocz, ciekawa jestem czy anemia mi trochę ustąpiła bo biorę na nią witaminy.
Hope przy takim obłożeniu w tych szpitalach to z osób zgłaszających się na IP biorą tylko pewnie jakieś skrajne przypadki. Może Twoja gin mogłaby Cię skierować?
Patuska ale Ci fajnie z tymi bliźniaczkami. Ja tez po cichu liczyłam na dwupak ale na razie będzie jedna dziewczynka.
Hope przy takim obłożeniu w tych szpitalach to z osób zgłaszających się na IP biorą tylko pewnie jakieś skrajne przypadki. Może Twoja gin mogłaby Cię skierować?
Patuska ale Ci fajnie z tymi bliźniaczkami. Ja tez po cichu liczyłam na dwupak ale na razie będzie jedna dziewczynka.
Podziel się: