Dordaw
Fanka BB :)
Papercut ja też chcę na Żelaznej. Biorąc pod uwagę fakt ze jesteśmy w tym samym tc to jest pewna szansa, że zobaczymy się na miejscu. Mam już tam wstępnie umówiona położna na poród i teraz czekam aż się zdecyduje czy ma czas mi poprowadzić szkole rodzenia w domu czy jednak nie, bo już myśli z miesiąc, a Żelazna oferuje taka opcje dla mam leżących.
Jakby coś się zaczęło dziać przed 34 tc to chyba lepiej jechać na Karowa bo tam mają podobno największe doświadczenie w opiece nad takimi maluchami i najlepszy sprzęt.
Ja żałuję że od początku też nie poszłam do lekarza z wybranego szpitala w celu prowadzenia ciąży. Obecnie chodzę do LuxMedu i ten lekarz aktualnie nie pracuje w żadnym szpitalu. Jakoś na samym początku ciąży nie przyszło mi do głowy ze warto brać lekarza ze szpitala i tez nikt mnie nie uświadomił. Teraz to nie wiem czy jest sens zmieniać, chociaż czasami się nad tym zastanawiam.
Hope obadam dzisiaj te wózki o których pisałaś.
Patuska to niezły szpital jak co 2h detektorem badają. Jak ja byłam w jednym to ani razu mnie nie zbadali (może dlatego że to był 21/22tc, może za wczesnie), a w drugim dwa razy dziennie. Widać że tam dbają o Ciebie
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom