reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniaczek - myślę że to moze być działanie dużej ilości błonnika zawartego w colon c, odkąd go odstawilam to wszystko powoli wraca do normy. Zmartwilam się tylko tym nagłym bólem brzucha ale od razu jak go poczułam to wiedziałam że muszę biec do WC i zaraz po wyproznieniu również poczułam ulgę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sojnabig
U mnie też jest to samo co u ciebie wiec nie musisz się martwić . Głowa do góry.
A ty jesteś tu nowa czy byłaś wcześniej

1469812772488-526009052.jpg

Załączniki

• 1469812772488-526009052.jpg
    1469812772488-526009052.jpg
    242,5 KB · Wyświetleń: 55
Tutaj akurat nowa ;) jestem na lutowkach 2017 ale termin mam jednak na styczeń :) to moja druga ciąża, pierwsza poroniona dlatego się tak martwię:(

Ziemniaczek - a co jest w składzie tego? Mój gin mi powiedział że urosept brać mogę . Moze porównaj składniki tego i tego i jak są podobne to ok :)

reklama
Do góry