wychodziłam wcześniej trochę, a to zakupy, a to pojechałam gdzieś na kawę i szyjka była Ok. Teraz przez ostatni tydzień nawet jeść nie mogę na siedząco, bo mam straszne bóle żeber jak tylko usiądę. Lekarz powiedział że muszę to przeczekać bo maly tam nogi wsadza a jest duży i ucisk wywołuje te bóle
reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Basiu przepraszam ze się wtrąca ale mój też mnie kopie nisko i tez po pęcherzu a to tak boli ze masakra lekarz mówił ze to normalne. Wiec nie musisz się obawiać my szyjkowe zwłaszcza to czujemy ale nie tylko
AsiekD ja przyjmuję raz w tygodniu macmiror to antybiotyk, globulki dopochwowe zapobiegawczo. One są żółte i potem się uwalniają powoli wiec moje upławy są lekko żółte ale myślę że głównie od leku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek bardzo Ci dziękuję bo tak się tym martwiłam. Uspokoiłas mnie. Postaram się nie zwracać uwagi teraz
asiekD
Basiu to mnie pocieszyłaś bo ja też mam ten macmiron i brałam go od poniedziałku do soboty i dzisiaj jeszcze miałam tak delikatne żółte uplawy rano a teraz już nie mam. A pessar mam bo szyjka miękka i z 3,8 w ciągu tygodnia na 2,5 i mały lejek wewnętrzny mam. Mam tylko nadzieję że przy tym pessarze szyjka dalej się nie będzie skracać
AsiekD ciekawe jak będą Ci tę szyjkę sprawdzać. Bo wiesz jak jest pessar to usg dopochwowo juz nie robią. Ja mam tylko badania ginekologiczne, wkłada palec i mówi ze jest ok. Ale od góry nic nie widać. Moze we środę na usg podpytam. Bo na usg mi tego nie sprawdzali do tej pory tłumacząc ze teraz juz sie tylko palpacyjnie bada. Ja tego nie rozumiem. Czy tobie mówił lekarz jak bedzie to sprawdzał ?
Ziemniaczek
A ja jestem z Białogardu to na północy blisko morza. A do Zakopanego mam 800 km ale jak za rok pojadę tam i będziemy miały kontakt to możesz przyjechać żaden problem a ty Basiu mile widziana.
reklama
Podziel się: