reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U mnie z racji ze ciaza jest pod kontrola szpitala,nie mam ginekologa jednego to mierza ja rozni ginekolodzy i zawsze sie te pomiary roznia ale sa w granicach od 3,2 cm do 4 cm.Tylko tu nie robia badan recznie tylko przez usg.

reklama
U mnie niestety też jestem ganiana od jednego do drugiego ginekologa. Jutro mam już 6 z kolei , na kontrolę szyjki. Kurcze strasznie się boję . Dzisiaj wstałam z takim dziwnym napięciem w brzuchu i nie wiem czy to źle czy normalne. Straszna taka nie wiedza jest.

Asiek bo może masz zagiętą szyjkę. Mi już dwóch lekarzy mówiło że moja szyjka jest jakaś bardziej zagięta i ciężko ją zmierzyć, i jakby chcieli dokładnie to musieliby kawalkami mierzyć i dodawać.

Marluna na tym forum tyle dziewczyn miało skurcze i jakoś nie przypominam sobie żeby którejś odpłynęły wody, nawet żadna nie byla tym straszona, a przecież też były Dziewczyny z Bliźniakami w brzuszku. Ja bym się tak nie przejmowała tym gadaniem.

23 tydz właśnie była babka i powiedziała że jutro zabieg a po chwili wróciła i mówi że jednak trochę później bo w czystości coś wyszło i muszę tabsa przyjąć

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja mówiłam wam że powtórzyłam wynik posiewu po szpitalu. Wynik który dzisiaj otrzymałam jest ok nie ma żadnej bakterii prócz pałeczek kwasu mlekowego. uffffffff idę jutro z tym pessarem niech mi go lekarz załorzy chce mieć już spokój psychiczny

reklama
Do góry