reklama
asiekD
Fanka BB :)
To już ładnie 30 tydz ciąży i szyjka też nie jest zła bo 2,7 to jak na taki okres ciąży jest ok u mnie 18tydz i 2 dni i coś od wczoraj zaczyna brzuszek twardnieć a tak się łudziłam że tym razem może mnie ominą skurcze a co do pessara mój Pan doktor mówił że pessar zakłada się na szyjke która ma 2,5
Aniolkowa mama gratulacje, zycze zeby synek szybko rosl, ciesze sie bardzo, ze wszystko w porzadku u Ciebie i synusia.
U mnie dzien ze skurczami jako taki, bylo ich trocha ale chyba mniej niz wczoraj.
Staram sie jak radzucie nie dotykac brzuchola i czyms innym niz ciaza zajmowac mysli.1
U mnie dzien ze skurczami jako taki, bylo ich trocha ale chyba mniej niz wczoraj.
Staram sie jak radzucie nie dotykac brzuchola i czyms innym niz ciaza zajmowac mysli.1
Niestety czeka nas trochę leżenia, ja ratuje się laptopem i tv - gra od 8.00 do 23.00 a wy co robicie oprocz tego? krzyżówki/książki czy szydełkujecie?
Ja podobnie internet i tv, staram sie tez dluzej spac rano, czasem cos czytam by nie siedziec non stop z laptopem ze wzgledu na promieniowanie, moj maz ciagle robi mi wymowki ze za dlugo siedze przed laptopem i od tego mam te skurcze.Sama nie wiem moze ma racje.
reklama
Podziel się: